• A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

  Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

 • Alpolgármesteri beszámoló

  Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

 • Alpolgármesteri tájékoztató

  Tisztelt Lakosság! 2022. január 12-én megtartottuk az esztendő első testületi ülését, melynek főbb döntéseiről és híreiről az alábbiakban tájékoztatom Önöket. Az egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb – témánk a jelenleg elérhető pályázatokban való részvétel, mely...

 • Meghívó képviselő-testületi ülésre

  MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2022. január 12-én (szerda) 18 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: 1. Magyar Falu Program pályázatainak benyújtásával kapcsolatos...

2010. július 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 2010. június 3-i képviselõ- testületi ülésén 11 képviselõ (Somogyi Balázs polgármester, Tóth Ferenc, Vaskó Ferenc, Rajcsányi László, Bogóné Plasek Krisztina, Mosonyi György, Bogó Ferenc László, Ujfalusi Pál, Pavlicsek Nándor, Lehóczki Ádám, Szilasy László képviselõ-testületi tagok) volt jelen.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére a TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások beszerzésére kiírt egyszerû közzétételes közbeszerzési eljárás során a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszerviz Pedagógiai Intézet árajánlatát érvényesnek és alkalmasnak nyilvánította.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások teljesítésére a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszezrviz Pedagógiai Intézet bruttó 10.440.000 Ft öszszegû árajánlatát fogadta el.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 1 igen szavazattal, 9 nem szavazattal és 1 tartózkodással az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Team-Föld Mérnöki Iroda Kft. által benyújtott kérelemre a Perkáta, Dózsa Gy. utcában szakaszoló tolózár rekonstrukciós munkáihoz a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást nem adta meg.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Zeppelin Bt. által benyújtott kérelemre a meglévõ gázelosztó vezetékrõl a Perkáta, Dózsa Gy. utca 659. hrsz-ú ingatlanra leágazó fogyasztói vezeték kiépítéséhez a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást megadta.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.