• Porcelánbaba kiállítás

  A közelmúlt “mesés” eseményeinek harmadik állomásán - Fülöp Irén online meséit és László Réka mesecím párosító játékát követően  PORCELÁNBABA KIÁLLÍTÁSSAL  lepjük meg a gyermekeket és az érdeklődő felnőtteket! A Dunaújvárosban élő Borbély Csaba gazdag...

 • Meghívó képviselő-testületi ülésre

  Tárgy: Meghívó képviselő-testületi ülésre   MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendkívüli képviselő-testületi ülésére 2020. október 15-én (csütörtök) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirend...

 • Tájékoztató – vérvétel

  Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020. október 21-étől kezdődően minden szerdán 5:30-7:15-ig vérvételre lesz lehetőség a Védőnői Tanácsadóban. A szolgáltatás részei laboratóriumi vizsgálatkérő lappal (beutalóval): - kismamáknak terheléses vércukor vizsgálat,...

 • Az aradi vértanúkra emlékeztek

  Az aradi vértanúkra emlékeztek A járványügyi helyzetet figyelembe véve zajlott a megemlékezés Perkátán. Gyertyát gyújtottak és virágot helyeztek el a vértanúk képe előtt. A Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskolában is megemlékeztek a 13 vértanúról, akiket az 1848-49-es...

 • Készítsünk hulladékból hasznosat!

  ÚJRA HASZNOS?   Készítsünk hulladékból hasznosat! Megunt, megkopott, „hasznavehetetlen” alkalmatosságokból újjászülető tárgyak! Felhívás fiatalok és felnőttek részére! Egyénileg vagy csapatban! A látszólag értéktelen hulladékok is újraéledhetnek a fantázia és az...

2010. szeptember 30. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. szeptember 15-ei képviselő-testületi ülésén 12 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, Tóth Ferenc, Rajcsányi László, Ujfalusi Pál, Horváth Judit, Bogóné Plasek Krisztina, Mosonyi György, Lehóczki Ádám, Bógó Ferenc László, Pavlicsek Nándor, Ujfalusi Pál, Szilasy László képviselőtestületi tagok) volt jelen.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással egyetértett a Bursa Hungarica 2010. évre szóló pályázati kiírási javaslatának megtárgyalásának ötödik napirendi pontként és a Perkáta Nagyközség Önkormányzata által kiírt Informatikai eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal hatodik napirendi pontként való felvételével.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a módosított napirendet az alábbiak szerint:

NAPIREND

· Polgármesteri beszámoló az aktuális eseményekről
· Beszámoló Perkáta Nagyközség Önkormányzata 2010. évi I. félévi költségvetési teljesítéséről
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata 2010. évi költségvetési rendeletének módosítása
· Tájékoztató Perkáta Nagyközség Önkormányzata vagyoni és pénzügyi helyzetéről
· Bursa Hungarica 2010. évre szóló pályázati kiírási javaslatának megtárgyalása
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata által kiírt Informatikai eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal
· Egyebek

· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 3 nem szavazattal és 4 tartózkodással úgy határozott, hogy a Baross, Rákóczi utcák mart aszfaltos felületzárásának költségeit ne tartalmazza a költségvetési rendeletmódosítás.


· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 6 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy a Perkáta sportpálya egyszeri felújításának teljes költségét tartalmazza a költségvetési rendeletmódosítás.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 5 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a 2010. évi költségvetési rendelet módosítását.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 0 igen szavazattal, 8 nem szavazattal és 4 tartózkodással úgy döntött, hogy a Rendezvények, testvértelepülési kapcsolatok 2010. szeptember 15-ig teljesített kiadásairól szóló anyagot ne vegye fel napirendre a képviselő-testület.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2011. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati „A” típusú Ösztöndíjpályázatot a 2010/2011. tanév második és a 2011/2012. tanév első felére vonatkozóan.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással  a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2011. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati „B” típusú Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Bursa Hungarica „A” és „B” típusú Ösztöndíjpályázat megvalósítására biztosítja a 600-600 ezer Ft összegű keretet a 2011. évi költségvetés terhére.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással az Informatikai eszközök beszerzése tárgyában kiírt, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánította.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 8 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 4 tartózkodással Perkáta területén településközpontú sétány, díszkút létesítése, illetve köztéri játszótér és parkok felújításának műszaki ellenőrzésével a Bau-Medi-Plan Bt.-t bízta meg a kivitelezés nettó költségének 1,6 %-a + áfa összegben a fejlesztési célú kötvénykibocsátásból származó céltartalék terhére.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 9 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 3 tartózkodással a 2. hrsz-ú Önkormányzati tulajdonban lévő forgalomképtelen közterületet átminősíti a korlátozottan forgalomképes ingatlanná. A képviselő-testület a vevőül kijelölt Molnárné Vadász Ildikó számára vételi jogot biztosít azzal a feltétellel, hogy a vevő átjárási szolgalmi jogot biztosít a György Gy. utca 58. szám alatti ingatlan javára, illetve a György Gy. utca mögötti 0354.  hrsz-ú Önkormányzati út megközelíthetősége érdekében az Önkormányzat számára is.Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.