• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2010. november 5. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Megalakult , elindult a Perkátai Irodalmi Kör !

Lelkes perkátai érdeklődők kis csapata elkezdte kötetlen együttgondolkodását, alkotó beszélgetéseit, véleménycseréit irodalomról, költészetről. Vannak köztünk fiatalok és kevésbé ifjak,nők és férfiak,családosok és egyedül élők. Egy dolog biztosan összeköt bennünket: rajongunk anyanyelvünkért, szeretünk verseket,novellákat,regényeket olvasni. Sőt többnyire magunk is próbálkozunk lírai és prózai alkotásokkal, bár ez nem feltétele a tagságnak.

Szeretettel várunk további csatlakozni szándékozó érdeklődőket Körünkbe !

Időponti tájékoztatás, jelentkezés Pavlicsek Zsoltnál.

Közérdekű felhívás

Indul– folytatódik–indul—folytatódik—indul—folytatódik—indul–folytatódik

Folytatjuk kínai témájú klubfoglalkozásainkat a Művelődési Házban ! Témáink: a kínai nyelv tanulása kezdő szinttől, valamint Kína sokszínű kultúrájának megismerése,azaz minden ami Kínával kapcsolatos ! Szeretettel várunk minden érdeklődőt !

Bővebb tájékoztatás és jelentkezés Pavlicsek Zsolt klubvezetőtől kérhető

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.