• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2010. november 5. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Bógó Ferenc LászlóTisztelettel és köszönettel tartozom Perkáta lakosainak a rám leadott szavazatokért. Köszönöm szépen.
            Nagy büszkeséggel tölt el az irántam érzett bizalom, amit elismerésként kaptam, eddigi munkámért és bíztatásként jövőbeni tevékenységemhez. Megkezdett munkánk jelentős támogatást kapott és további felhatalmazást a folytatásra. Tudom, az elmúlt években megvalósított fejlesztések nagyon sok területet érintettek (utak, járdák, oktatás, közvilágítás, iskola, óvoda, temető, stb), ami nagyon jó, látványos és hasznos. Azonban, az elmúlt időszak nem volt súrlódás mentes a falu életében, megosztott lett a mi településünk is, családokon belüli viták alakultak ki, barátságok mentek tönkre a helyi politikai hovatartozás miatt. Képviselőként eddig is, és a jövőben is dolgozni fogok azon, hogy e feszültségek csillapodjanak. Az itt élőknek össze kell fogni, az álláspontoknak közelíteniük kell egymáshoz. Azt is tudni kell, ehhez mindenkinek jobbító szándékkal kell közeledni a másik álláspontjához, nem ellenállás, hanem kompromisszum készség kell, az együttműködéshez nekünk kell példát mutatnunk.
            Nagyon kevesen indultak az önkormányzati választáson képviselőjelöltként. Véleményem szerint egy 4000 lakost meghaladó településen legalább 18-25 jelöltnek kellett volna indulni, ami az országos átlagnak felelt volna meg, főleg az elmúlt időszakban a képviselőtestületet ért kritikák tükrében.
            Igen, kaptunk hideget, meleget a fejlesztések megvalósításának mikéntjéért. Elfogadom a kritikát, de akkor hova lettek a nálunk sokkal okosabb és mindent jobban tudók!?Vajon miért nem álltak elő és mérették meg magukat a nyilvánosság előtt. Persze most sokan gondolhatják, az eredmények tudatában mondom a magamét, de ez nem így van. Tisztelem a tudást, tisztelem a másik véleményét, és tisztelek minden embert
             Rendkívül érdekes helyzet alakult ki a rendszerváltás óta. Először fordult elő, hogy a környékből az egyetlen település vagyunk, ahol a jobboldalhoz tartozó egységes testület alakult. Rajtunk múlik majd, hogy ezt milyen mértékben tudjuk falunk javára fordítani.

Bógó Ferenc László

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.