• 2020 advent első vasárnapja

  2020 advent első vasárnapja A perkátai római katolikus templomban, a reggeli szentmisén Győri Balázs István atya meggyújtotta az adventi koszorú első gyertyáját. „Milyen nagy készülődés előzi meg utazásainkat: útlevél, pénz, csomagok, térkép… Advent arra emlékeztet, hogy...

 • Online kulturális közösségi tér

  Online kulturális közösségi tér A Győry-kastélyban az eddig megszokott közművelődési forma ugyan átmenetileg szünetel, de ezzel egy időben megszületett egy új online közösségi tér is. A könyvtárunk facebook oldalán is segítjük a művelődési egységeink programjainak megosztását,...

 • Tedd Szebbé csoport adventi díszítése

    Tedd Szebbé csoport adventi díszítése Perkátán. Fotók: Szentes Kitti  

 • VÉRADÁS

  VÉRADÁS 2020.november 26-án 13.30-17 óráig véradás lesz Perkátán az ORVOSI RENDELŐBEN. Tudja Ön? A gyógyításhoz nélkülözhetetlen vér semmi mással nem pótolható! Aki egészséges, az adhat vért! ( 18-65 éves korban ) Magyarországon évente 500.000 Egység vér szükséges a betegellátás...

2011. augusztus 18. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kedves Perkátai Lakosok!

Szeptember 10-én településünkön két civil egyesület és az önkormányzat egy nagy nyárzáró rendezvényt szervez, melyre nagy szeretettel hívja Önöket!A Perkátai Régiséggyűjtő Egylet szervez egy “Múltidéző” Technikatörténeti kiállítást. A kiállításon a technika csodáinak bemutatása mellett, helyi érdekességek is teret kapnak. A rendezvény színhelye az Iskola tornaterme és a Kastély kert. Délelőtt 10 órától kulturális programokat láthatunk, hallhatunk a kastélykerti színpadon.

9 órától Ünnepélyes Megnyitó

10 órától a Sárbogárdi Fúvósok

11 órától Zichyújfaluból érkezik a mazsorett csoport, majd ebédidőben

12 órától az adonyi Bandy Band szórakoztatja vendégeket.

Ebéd után településünkön kezdetét veszi a motoros felvonulás, emlékhelyeinknél tiszteletüket teszik a két keréken érkező “veteránok”.


16 órától a Templomkertben kezdetét veszi a Kisboldogasszony napi Búcsú, Szikla Együttes zenés műsora,

17 órától Szentmise majd a

Baracsi Néptáncegyüttes műsora

és végül a Szabadegyházai Citerások gondoskodnak a kellemes hangulatról.
14 órakor kezdetét veszi a Szüreti Felvonulás a Kastély főépülete elől indulva, a tavalyihoz hasonlóan körbejárják az egész falut.

A Felvonulást a Faluüzemeltetés szervezi, kérek minden lovast, hogy ott jelentkezzen! A Szüreti felvonulás a Kastély kertben ér véget, ahol egy finom vacsorával várja a népviseletben érkező felvonulókat a Stüszi Vendéglő.

20 órától BÁL a Kastély kertben

Szeretettel várunk mindenkit!

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.