• “Kacatcsodák” újrahasznosított anyagokból készült kiállítás a Győry-kastélyban

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban megnyitásra kerülő “Kacatcsodák” című alkotói tárlatra. Zám Anikó és Zám Judit kézműves munkái megtekinthetők 2021. október 30-ig a kastély nyitvatartási idejében.

 • KULTURÁLIS ESEMÉNYEK A GYŐRY-KASTÉLYBAN

  A Perkátai Általános Művelődési Központ szervezésében, kulturális programokkal várjuk az érdeklődőket! A nyári olimpiai játékok története                                                                                           ...

 • Áramszünet értesítő

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. szeptember 22-én várhatóan áramszünet lesz. Az áramszünet oka: hálózat karbantartás. 9-14 óráig Érintett utcák, szakaszok: Liszt Ferenc utca 5. Szent István utca 1-55., 2-54. Fejérvíz Zrt. V. átemelő, 3-as kút

 • 2021. szeptember 25-ig látogatható a Győry-kastélyban megnyílt új időszaki kiállítás, a Porcelántörténeti tárlat!

  Látványos, és eleganciát sugárzó porcelántörténeti tárlat nyitotta meg kapuját az érdeklődők előtt! Rajcsányi Lászlónak köszönhetően, tablók segítségével betekintést nyerhetünk a porcelán világának történetébe, amely egyben a kultúra, a civilizáció és az egyes családok...

 • “Szüreti” nyitvatartás

  2021. szeptember 11-én, szombaton „Múltidéző szüreti felvonulás és bál” lesz Perkátán. A rendezvényre való tekintettel, a Győry-kastély 10 – 18 óráig tart nyitva. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!   Elérhetőség: E-mail: kinaikozpont@gmail.com Tel.: 0625 889 102

2011. augusztus 18. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kedves Perkátai Lakosok!

Szeptember 10-én településünkön két civil egyesület és az önkormányzat egy nagy nyárzáró rendezvényt szervez, melyre nagy szeretettel hívja Önöket!A Perkátai Régiséggyűjtő Egylet szervez egy “Múltidéző” Technikatörténeti kiállítást. A kiállításon a technika csodáinak bemutatása mellett, helyi érdekességek is teret kapnak. A rendezvény színhelye az Iskola tornaterme és a Kastély kert. Délelőtt 10 órától kulturális programokat láthatunk, hallhatunk a kastélykerti színpadon.

9 órától Ünnepélyes Megnyitó

10 órától a Sárbogárdi Fúvósok

11 órától Zichyújfaluból érkezik a mazsorett csoport, majd ebédidőben

12 órától az adonyi Bandy Band szórakoztatja vendégeket.

Ebéd után településünkön kezdetét veszi a motoros felvonulás, emlékhelyeinknél tiszteletüket teszik a két keréken érkező “veteránok”.


16 órától a Templomkertben kezdetét veszi a Kisboldogasszony napi Búcsú, Szikla Együttes zenés műsora,

17 órától Szentmise majd a

Baracsi Néptáncegyüttes műsora

és végül a Szabadegyházai Citerások gondoskodnak a kellemes hangulatról.
14 órakor kezdetét veszi a Szüreti Felvonulás a Kastély főépülete elől indulva, a tavalyihoz hasonlóan körbejárják az egész falut.

A Felvonulást a Faluüzemeltetés szervezi, kérek minden lovast, hogy ott jelentkezzen! A Szüreti felvonulás a Kastély kertben ér véget, ahol egy finom vacsorával várja a népviseletben érkező felvonulókat a Stüszi Vendéglő.

20 órától BÁL a Kastély kertben

Szeretettel várunk mindenkit!

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.