• Fogadj örökbe egy padot!

  Fogadj örökbe egy padot! Nagyközségünk Képviselő-testülete közös munkában kéri a településen élők segítségét. Közterületeink elhasználódott padjainak megújításában bárki részt vehet magánszemélyként, vállalkozóként vagy civil szervezetként. Részletek a kiírásban.

 • Áramszünet értesítő

  Áramszünet értesítő   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. március 2-án várhatóan 9- 15 óráig áramszünet lesz. Az áramszünet oka: közcélú hálózat részét képző föld feletti tartószerkezet betonozása. 9-15 óráig Érintett utcák, szakaszok: Zrínyi Miklós utca Arany Jánosutca Akácfa...

 • Köszönet véradásért

  Köszönet véradásért Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2021. február 18-án részt vettek  a perkátai véradáson. A járványügyi helyzet ellenére is, nagyon szépen teljesített Perkáta ismét! 43 fő jelentkezett véradásra. Előtte napokban többen telefonáltak, hogy sajnos...

 • Álláshirdetés – Óvodapedagógus

  Perkátai Általános Művelődési Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. További információ a linkre kattintva: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ujne6udme6

 • „Régi dunapentelei történetek” IV. kötetetének ajánlása a Magyar Próza Napja jegyében! „Penteléről, nem csak penteleieknek!”

  „Régi dunapentelei történetek” IV. kötetetének ajánlása a Magyar Próza Napja jegyében! „Penteléről, nem csak penteleieknek!” Schlitterné Nyuli Anna gyönyörű kézírásában hagyta örökül a régi Dunapenteléről szóló gyermekkori élményeit, emlékeit, és az idősek által...

2011. december 24. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2011. december 23-án 15 órától a templomkertben kezdődött a PerkátaKarácsony 2011 rendezvény, Perkáta Nagyközség Önkormányzata, a Perkáta-Nagykarácsony-Aba ÁMK, a Perkátai Római Katolikus Egyházközség és 42. Állomás Kulturális Egyesület karácsonyi műsora.

Az elmúlt hetekben már zajlott a készülődés, az iskolások készülődtek a műsorra, amelyet már az iskolai ünnepségen is előadtak, a 42. Állomás Egyesület tagjai segítőikkel a templom előtt felállították a karácsonyfát és Betlehemet (A fenyőfák felajánlását köszönjük Fórizs Antalnak, Tiger Dodának és Horváth Árpádnak.) Pénteken 15 órákor a polgármesteri felkonferálás után a 2. évfolyamos iskolásaink köszöntötték a jelenlevőket és adtak ünnepi műsort Dr. Tóth Ferencné és Basticz Józsefné pedagógusok felkészítésével.

Utánuk a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre Egyesület Rozmaring Énekkara adott ünnepi műsort. Vezetőjük Czinger Imréné, akit most távollétében Kárászné Csilla helyettesített. Dr. Nagy Andrásné elnök köszöntötte a jelenlevőket és a műsor után vette át Somogyi Balázs polgármestertől a jutalom ajándékcsomagot. A műsor alatt a Faluüzemeltetés és a Szent Orbán Borrend perkátai tagjai forró teát és forralt bort osztottak a jelenlevőknek a PerkátaKarácsony 2011-es ajándékbögrékben. A 200 db bögre pikk-pakk elfogyott.

Köszönjük a felajánlásokat Bogó Istvánnénak, Nedves Tibornak, Vajk Istvánnak és Erdős Károlynak. 16 órától a templomban a Perkáta Római Katolikus Egyházközség adott műsort. A hittanosok a Négy gyertya történetét adták elő Jákliné Rajcsányi Rozália vezetésével, ezt követően a templomi énekkar adott műsort Somogyiné Pannika irányításával, majd Pavlicsek Patrik kántorhallgató adott orgonakoncertet. Köszönjük a fellépőknek és szervezőknek, hogy hozzájárultak a PerkátaKarácsony 2011 sikeréhez!

Perkáta Nagyközség Önkormányzata

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.