2012. január 10. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Néhány szót szeretnék írni tanulmányaimról, eddigi munkáimról és perkátai civil tevékenységeimről.

Perkátán végeztem az általános iskolát és jó szívvel emlékszem vissza pedagógusaimra, akik közül többen még mindig itt tanítanak. Gimnáziumi éveim a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskolában töltöttem.

Első egyetemi diplomáimat 2009-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem meg filozófia, történelem és pedagógia szakokon.  2011-ben  a KKDSZ-nél (Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete) szereztem kulturális menedzser diplomát. Számítástechnikai szoftverüzemeltető szakképesítést 2004-ben, aerobik szakágon sportedzői képzettséget 2011-ben szereztem. Latin és német nyelvből középfokú, angol nyelvből pedig alapfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

Két évig a Magyar Országgyűlés alkalmazásában politikai munkatársként dolgoztam és már ez idő alatt a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskolában tanítottam filozófiát – itt jelenleg is dolgozom. A 2011/12-es tanévtől a főállású munkahelyem a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola lett, ahol történelem és etika tanárként dolgoztam. Ezt a pedagógiai feladatot váltja fel most perkátai munkavállalásom.

Fontosnak tartom, hogy Perkátához való kötődésemről is írjak néhány szót. 2005-ben a Polgári Kör tagja lettem, mert a közösségért tenni akarásomat itt tudtam leginkább kibontakoztatni szívesen segédkezve a kisebb-nagyobb helyi rendezvények szervezésében és lebonyolításban.

Egyetemi éveim alatt kezdtem aerobikozni és először csak a nyári időszakban, jelenleg  pedig már heti rendszerességgel tartok órákat. A helyi Virtus Csapat megszervezésében és működtetésében is sok feladatot láttam el, az utóbbi két évben területi elődöntőt ( 2010) és országos nagydöntőt ( 2011) sikerült Perkátán lebonyolítanunk.

2010 óta a Római Katolikus Egyházközség képviselője vagyok, 2011-ben a Perkátáért Közalapítvány elnöke lettem és a Perkátai Hírek szerkesztőbizottságának tagja vagyok.

Mindig fontosnak tartottam, hogy itt Perkátán élhetek,  egy olyan közösségben amelyben igazán jól érezhetem magam. Igyekeztem a helyi művelődéshez, kultúrához, sporthoz a magam erejéből is hozzátenni és Perkáta hírnevét öregbíteni.

Hatalmas lehetőséget kaptam annak bizonyítására, hogy falunkban is lehet pezsgő kulturális életet szervezni.

Köszönöm a bizalmat, hogy a helyi művelődés, kultúra, helytörténet  felélénkítésével foglalkozhatok, mint Perkáta kulturális menedzsere. Igyekszem eddig megszerzett tapasztalataimat, tudásomat kamatoztatni és a perkátai kulturális- és közösségi életben új alternatívákat felkínálni fiataloknak, középkorúaknak és a szépkorúaknak egyaránt. Terveim közt szerepel, hogy Perkáta határain túllépve is kitűnő dolgokat alkothassunk.

Az ÁMK igazgatójának és Perkáta Nagyközség vezetőinek köszönöm a felém irányuló bizalmat, igyekszem a legjobb irányba előmozdítani és fejleszteni Perkáta kulturális életét.

Nyitott szívvel várom a civil érdeklődők programigényeit, önszerveződő szándékait, keressenek bátran!

Bogó Anikó

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.