• Fogadj örökbe egy padot!

  Fogadj örökbe egy padot! Nagyközségünk Képviselő-testülete közös munkában kéri a településen élők segítségét. Közterületeink elhasználódott padjainak megújításában bárki részt vehet magánszemélyként, vállalkozóként vagy civil szervezetként. Részletek a kiírásban.

 • Áramszünet értesítő

  Áramszünet értesítő   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. március 2-án várhatóan 9- 15 óráig áramszünet lesz. Az áramszünet oka: közcélú hálózat részét képző föld feletti tartószerkezet betonozása. 9-15 óráig Érintett utcák, szakaszok: Zrínyi Miklós utca Arany Jánosutca Akácfa...

 • Köszönet véradásért

  Köszönet véradásért Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2021. február 18-án részt vettek  a perkátai véradáson. A járványügyi helyzet ellenére is, nagyon szépen teljesített Perkáta ismét! 43 fő jelentkezett véradásra. Előtte napokban többen telefonáltak, hogy sajnos...

 • Álláshirdetés – Óvodapedagógus

  Perkátai Általános Művelődési Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. További információ a linkre kattintva: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ujne6udme6

 • „Régi dunapentelei történetek” IV. kötetetének ajánlása a Magyar Próza Napja jegyében! „Penteléről, nem csak penteleieknek!”

  „Régi dunapentelei történetek” IV. kötetetének ajánlása a Magyar Próza Napja jegyében! „Penteléről, nem csak penteleieknek!” Schlitterné Nyuli Anna gyönyörű kézírásában hagyta örökül a régi Dunapenteléről szóló gyermekkori élményeit, emlékeit, és az idősek által...

2012. január 17. Szerző: perkata.hu 5 hozzászólás

A Perkátai Polgárőrség a mai napon községünkben az utakról a hótakarítást magára vállalta, a Faluüzemeltetés dolgozóinak nagy segítséget nyújtva ezzel.

Köszönjük nekik!

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

5 hozzászólás

 1. DIVDV1 szerint:

  Sziasztok. A képeken nem csak a segítség van lefotózva hanem a közlekedési
  szabályok megsértése a polgárőrök részéről. Aki ezeket a képeket készítette
  és felrakta nem biztos, hogy jót akart a polgárőrség azon tagjainak akik
  a képen szerepelnek.
  A szabályok szándékos megszegéséért a Polgárőröket azonnal ki kellene zárni
  a tagok közül. Rendőrség a képek alapján eljárást kezdeményezhet az elkövetők ellen.
  Valamint az írás is hamis hiszen ezzel az egy géppel nem lehetett letakarítani az utakat, de biztos nagy segítség volt. A segítséget én is köszönöm a falu nevében. Az aki a képeket felrakta és kommentárt fűzött
  hozzá újfent bunkómódon nem írta alá.Lehet, hogy a rosszindulat vezette amikor felrakta a képeket???

 2. David szerint:

  Köszönet az önzetlen kamikaze mások testi épségét veszélyeztetve(bukósisak nélkül), közúton nem közlekedtethető gépjárművel, végzett hótolásért.De, mit szól ehhez a rendőrség, mivel tudomásom szerint, a polgárőrségnek jelentési kötelezettsége van, hogy mikor, hol és mivel járőröznek. Na mindegy, ez Perkáta! Én egy üveg pezsgővel akartam kellemes ünnepeket kívánni és kettő napot ültem érte a fogdába. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha én tolom a havat. Aki feltette a képeket, nem is tudom mi volt a célja? Az arcát miért nem adta hozzá?
  L.F.

 3. kalashnikov szerint:

  Tudod kedves L.F ha te is tennél valamit a faluért,nem csak leszólnád a falut hogy ez Perkáta ,és nem csak kritizálnád ezeket a jóra való embereket, akik a saját szabadidejüket feláldozva és főleg saját gépjüket nem beszélve a rettenetes drága üzemanyagot amiért egy fillért sem fogadnának el a falutól!Akkor nem itt tartana ez a szegény kis falu!
  A polgárőrök közül a Norbinak hiányzik az egyik lába,és így is többet tesz a faluért mint sokan az egészséges emberek közül,nem bántást érdemelne csak egy kis elismerést!Gondolkodjál el avval a mogyorónyi agyaddal mielőtt bárkiket mocskolsz a politikai nézeteid miatt te kis ……….gazember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • David szerint:

   Ha már tegeződünk, akkor szevasz Kalashnikov!
   Tudod, nem a mennyiség számít, hanem a minőség (mogyorónyi agy)!
   Tisztelem a Norbit, még soha nem beszéltem vele, de ha találkozunk, mindig előre köszönök. Tudod, az ilyen … gazemberek mint én, tudják az etikettet.
   Én költöztem ide később, nekem kell köszönnöm előre, ha akarok köszönni!!!
   A kis falunkat nem én tettem csóróvá, hanem a Te csókosaid, kb. 700 milla.
   Ott reklamálj a csövességünkért. De, lehet hogy Te is köztük vagy!
   Sza…k a politikára, csak az dühít 100%-ra tudom, hogy ezek a Te “politikusaid” tették csövessé Perkátát. Ez az Ő politikájuk?
   Ha már Te ilyen korrekt politikus vagy, legalább add hozzá az arcod, mert így nőies.

 4. rufi szerint:

  Esett néhány centi hó!
  Mi lenne ebben a faluban, ha mondjuk egy méter hullana le!
  Vér folyna!?
  Ki vagy mi az oka, a jelen helyzetnek?
  Azt bizton kijelenthetjük, hogy nem az időjárás .

  Rauf Tibor

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.