• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2012. február 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Településünk útjainak a tisztításában egyre több helyi mezőgazdasági géppel rendelkező vállalkozó, illetve magánszemély részt is részt vesz. Makai Gábor, Csikós Péter, Moldicz György, Sarok Mihály, Rozs Ferenc segítségét minden perkátai polgár nevében köszönöm! A Magyar-Kínai Barátság Mezőgazdasági ZRT a 62-es főúton elakadt kamionok kimentésében segített, így a közlekedés „zavartalanul ” működik, a buszok is járnak Perkátán.

A Polgárőrség is állandó jelenléttel, több fővel segít a helyzet rendezésében. Péntek óta folyamatosan jelen vannak az utcákon segítenek az elakadt járműveken, részt vesznek a hó eltakarításban. Az utak állapotát folyamatosan ellenőrzésük alatt tartják, vasárnap éjjel az Alpolgármester Úr is csatlakozott hozzájuk. Hétfőtől a Szociális Központ munkatársainak is segítenek, az ebédek kihordásában és a veszélyeztetett családok látogatásában.

A Szőlőhegyen élő családokhoz Tercsák Lajos saját gépjárművével kiment, akinek szüksége volt rá élelmiszert szállított, a Polgármester Úr is csatlakozott hozzá.

A polgárőrök a Perkátán szolgálatot teljesítő rendőrökkel közösen a forgalom irányításában, biztosításában is részt vett.  Minden tag szerepet vállal valamilyen módon a helyzet kezelésében, segítve ezzel a Perkátán élő embereken.

A civilek segítségét köszönjük szépen!

Bogó Anikó

Polgárőrök munka közben, fotók településünkről:

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.