• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2012. február 13. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Február 11-én (szombaton) az Iskolai Szülői Munkaközösség által rendezett Valentin Bál nagyon jó hangulatban telt. A munkaközösséget támogató helyi vállalkozók felajánlásaikkal sokat segítettek. Ceglédi Ferenc, Fülöp Tamás, Szabadiné Zsóka, Vargáné Ildi, Tercsák Lajos, Bogó Ferenc, a Széchenyi Pékség, a Perec Pékség, a Völgyi Virág és a Cipőüzem Tanoda Kft. számára szeretnék köszönetet mondani, hogy hozzájárultak a bál sikeréhez.

Fülöp Anikónak, Csányi Móninak, Gallainé Andinak külön köszönöm a szervezőmunkában nyújtott segítséget!

 

Szabó Lászlóné Jutka

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.