• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2012. február 16. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Tájékoztatás a szemétszállítás akadályairól

A mai napon az időjárási helyzet miatt a szokásos két jármű helyett csak egy darab végezte a szemétszállítást Perkátán. A jármű a település nagy részén el tudta végezni, illetve végzi a hulladék gyűjtését, de néhány utcába (elsősorban az emelkedőkön levőkbe) nem tudott eljutni. A szolgáltatás végző Dészolg Kft. ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy azokban az utcákban, ahol a mai napon nem történik meg a hulladék elszállítása, ott a jövő heti szállítási napon (2012. február 23-a, csütörtök) a Dészolg Kft. zsákba gyűjtve elviszi az eheti hulladékot is. Tehát a kitett hulladéktároló mellett egy darab (bármilyen, azaz nemcsak vertikálos) zsák elszállítása is megtörténik ingyenesen, kompenzálandó az esetleges elmaradást. Ez csak azon területekre vonatkozik, ahonnan a mai napon nem történik meg a hulladékszállítás.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.