• Álláshirdetés

  Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

 • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

  Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

 • Alpolgármesteri beszámoló

  Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2012. július 16. Szerző: perkata.hu 1 hozzászólás

Beszámoló a 2012. május 31-i képviselő-testületi ülésről

 

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 31-i képviselő-testületi ülésén 6 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, dr. Tóth Ferenc, Rajcsányi László József, Szilasy László, Ujfalusi Pál, Szőke Imre Andor) volt jelen.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a módosított napirendet az alábbiak szerint.

 

NAPIREND

 

 1. A Gyermekjóléti Szolgálat 2011. évi beszámolójának megtárgyalása
 2. Polgármesteri beszámoló az aktuális eseményekről
 3. Perkáta Nagyközség Önkormányzata törzskönyvi nyilvántartásának módosítása
 4. Az ÁMK kezelésében működő konyha üzemeltetési, közbeszerzési kiírása
 5. Perkáta Nagyközség Önkormányzata óvadéki célú kötvény átstrukturálása
 6. A perkátai Győry kastély ROP pályázatára vonatkozó részletes megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére beérkezett árajánlatok megtárgyalása
 7. Egyebek
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a Gyermekjóléti Szolgálat 2011. évi beszámolóját.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással Perkáta Nagyközség Önkormányzata törzskönyvi nyilvántartását az alábbi TEÁOR számokkal egészíti ki:

 

5814 Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása

9603 Temetkezés, temetkezést kiegészítő szolgáltatás

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással megtárgyalta a Közétkeztetési és szociális étkeztetési szolgáltatások biztosítása tárgyú közbeszerzési eljárás megindítására vonatkozó javaslatot.

A képviselő-testület felhatalmazta Somogyi Balázs polgármestert, hogy az eljárást megindító felhívást a szolgáltatási mennyiségek és a szolgáltatás tartalma vonatkozásában pontosítsa.

A képviselő-testület a főzőkonyha minimális bérleti díját 50 000 Ft-ban határozta meg, rendezvények esetén minimum20 000 Ft.

Az eljárást megindító felhívás az alábbiak szerint kerül pontosításra:

- megmarad a helyben főzés,

- dolgozók átvétele próbaidőre bocsátással,

- szerződés megkötése 10 éves időtartamra,

- kiszállítási lehetőség járművel,

- versenyfeltételként szerepel a bérleti díj,

- referenciák között szerepel középfokú szakács és felsőfokú dietetikus igénybe vétele,

- referenciák közül kihúzásra kerül az a feltétel, hogy csak közétkeztetésben jártas szolgáltató vegyen részt ajánlattevőként,

- évi25 000 000 Ftösszegű felelősségbiztosítás.

A Bíráló Bizottság tagjai dr. Vágner Elza közbeszerzési tanácsadó, dr. Lakos László jegyző és Molnárné Horváth Zsuzsanna gazdasági vezető.

3. Aképviselő-testület az eljárás lebonyolításával megbízza a Faragó és Vágner Ügyvédi Irodát dr. Vágner Elza (2483 Gárdony, Szabadság út 24.) ügyvéd ügyintézésével és felhatalmazza Somogyi Balázs polgármestert, hogy az eljárás lebonyolítására vonatkozó megbízási szerződést megkösse.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Raiffeisen Bank Zrt. finanszírozási ajánlatát a kötvény törlesztés átütemezésének módosítására vonatkozóan.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 1 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a Ten.Con 2006 Kft. (2040 Budaörs, Margaréta u. 13.)4 000 000 Ft+ áfa összegű árajánlatát a perkátai Győry kastély ROP pályázatára vonatkozó részletes megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére vonatkozóan.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a 16/2012. (III. 27.) számú határozatát az alábbiak szerint módosította:

 

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete engedélyezi a Perkátai Természetvédő Egyesület részére az Egyesület nevében szereplő Perkátai kifejezés használatát.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete engedélyezi, hogy az   Egyesület székhelyeként bejegyeztetheti a 2431 Perkáta, Dózsa Gy. u. 15. szám alatti Perkáta-Nagykarácsony Általános Művelődési Központ – József Attila Könyvtár és Művészetoktatási intézményegység helyiségeit szívességi használat céljából.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete alapító tagként tagsági viszonyt létesít a Perkátai Természetvédő Egyesület nevű társadalmi szervezettel.


kategóriák: Eseménynaptár

Egy hozzászólás

 1. DIVDV1 szerint:

  Sajnálatos, hogy nem tudtam elérni, hogy kötelezően perkátai dolgozókat alkalmazzanak amennyiben van megfelelő képesítéssel bíró ember.. Ezt lehetett volna pályázati feltételként megszabni. Rajcsányi képviselő úr erre azt mondta örüljünk, hogy próbaidő legalább bele lett véve. Igaz de a próbaidő max 3-hónap és utána??. Hajt a kíváncsiság ki meddig fog a konyhán dolgozni.
  SZŐKE IMRE KÉPVISELŐ

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.