• Álláshirdetés

    Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

  • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

    Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

  • Alpolgármesteri beszámoló

    Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2012. november 15. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

November harmadik hete a magyar népköltészet és a magyar népdal hete, ezen alkalomból a Faluházban 2012. november 14-dikén 16 órai kezdettel tartottunk ünnepséget.
A rendezvényt a Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjainak műsora nyitotta meg, hallhattunk mesét és csodálatos dalokat.
A kicsik műsora után Kálnay Adél pedagógus, költő és író tartott előadást a népmesékről, Benedek Elekről, mesét hallhatunk tőle.
A Rozmaring Énekkar dalcsokrát hallgathattuk meg, akik az alkalomhoz illően perkátai népviseletbe öltözve énekeltek.
Az estét a martonvásári Százszorszép Táncegyüttes fellépése zárta.
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házából is köszönthettünk az estén vendégeket, akik színházi programajánlókat hoztak nekünk.
Köszönet Kovács Tina Erikának a diákok- és Czinger Imrénének az énekkar felkészítéséért!
Bogó Anikó

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.