• MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2022. május 25-én (szerda) 16.30 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: 1. Beszámoló a Háziorvosi Szolgáltató 2021. évben végzett munkájáról 2....

 • Szakértői konferencia a Győry-kastélyban

  2022. május 18-án Perkáta adott otthont egy Konferenciának, melyen oktatási szakértők vettek részt. A Programon Kundakker Ferencné a KÖSZOE Fejér megyei elnöke köszöntötte a résztvevőket és vázolta a délután folyamán megtartott előadások témáját. Az aktuális feladatokról,...

 • Aszfaltozás miatt 36 órás útlezárás lesz a Sport utca érintett szakaszán

  Tisztelt lakosok! Az aszfaltozási munkák miatt a Sport utca érintett szakaszán péntek (05.20) reggel 6 órától szombat (05.21) 18 óráig útlezárás lesz. A Dózsa György utca felőli résznél , az Alkotmány és a Baross utca felől útlezáró táblák és szalag is jelzi majd ezt. Kérjük...

 • Kamarai választás

  KAMARAI VÁLASZTÁS 2022.05.20-án.  

 • Kukák ürítése 2022. 05.19-én a Deák Ferenc utcában, az aszfaltozás ideje alatt

  Tisztelt lakosok! A Vertikál Zrt 2022. május 19-én – a településen – a kukák ürítését, a Deák Ferenc utcában kezdi. A szolgáltatóval az egyeztetés megtörtént. Kérem a Deák Ferenc utcai lakókat, hogy a kukákat legkésőbb reggel fél 7-re helyezzék ki lakóhelyük elé. Köszönettel, Oláh...

2013. január 24. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Beszámoló a 2013. január 9-i képviselő-testületi ülésről

 

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. január 9-i képviselő-testületi ülésén 6 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, dr. Tóth Ferenc, Rajcsányi László József, Kovács Ferenc, Szilasy László, Laki Ferenc) volt jelen.

 

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy a perkátai I. számú védőnői körzet feladatait ellátó Bogóné Plasek Krisztina helyettesítésére Nochta Tamásné szabadegyházai védőnőt jelöli meg. A képviselő-testület felhatalmazta Somogyi Balázs polgármestert a működési engedély beszerzésével kapcsolatos feladatok elvégzésére, valamint a szerződés aláírására.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Perkáta-Nagykarácsony-Aba Általános Művelődési Központ Alapító Okiratát módosította.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 1 tartózkodással az iskola-egészségügyi ellátásról szóló 26/1997. (IX. 3.) NM rendelet alapján elfogadta a Perkáta-Nagykarácsony-Aba Általános Iskola valamint Perkáta Nagyközség Önkormányzata között, az iskola-egészségügyi ellátásra vonatkozó megállapodás módosítását.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 1 nem szavazattal és 0 tartózkodással az iskola-egészségügyi ellátásról szóló 26/1997. (IX. 3.) NM rendelet alapján elfogadta  a Perkáta-Nagykarácsony-Aba Általános Művelődési Központ valamint Perkáta Nagyközség Önkormányzata között, az iskola-egészségügyi ellátásra vonatkozó megállapodás módosítását.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 4 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 1 tartózkodással „a képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról” szóló 11/2007. (IV. 04.) számú rendelet 1. számú függelékét az alábbiak szerint módosította.

 

KÉPVISELŐ-TESTÜLET TAGJAINAK NÉVSORA

Somogyi Balázs                                                 polgármester

Dr. Tóth Ferenc                                                  alpolgármester

 

Szilasy László                                                    képviselő-testületi tag

Rajcsányi László József                                     képviselő-testületi tag

Ujfalusi Pál                                                        képviselő-testületi tag

Kovács Ferenc                                                   képviselő-testületi tag

Laki Ferenc                                                        képviselő-testületi tag

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 4 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 1 tartózkodással a Pénzügyi Bizottság tagjává választotta Laki Ferenc képviselő-testületi tagot és egyben „a képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról” szóló 11/2007. (IV. 04.) számú rendelet 2. számú függelékében szereplő Pénzügyi Bizottság tagjainak névsorát az alábbiak szerint módosította.

 

A képviselő-testület állandó bizottságai

Pénzügyi Bizottság:

Elnök: Rajcsányi László József               képviselő-testületi tag

Tagok: Ujfalusi Pál                                             képviselő-testületi tag

Szilasy László                                        képviselő-testületi tag

Kovács Ferenc                                    képviselő-testületi tag

Laki Ferenc                                            képviselő-testületi tag

 

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 0 igen szavazattal, 2 nem szavazattal és 3 tartózkodással úgy határozott, hogy nem támogatja Laki Ferenc képviselő-testületi tag Szociális és Egészségügyi Bizottságba való megválasztását.

 

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.