• Kálló Gergely lett Perkáta parlamenti képviselője

  Kálló Gergely lett Perkáta parlamenti képviselője A tegnapi időközi országgyűlési választáson Kálló Gergely nyerte el nagyon magabiztosan, markáns fölénnyel a 2022-es általános választásig a választókerületünk egyéni országgyűlési képviselői mandátumát. Képviselő Úr...

 • Itt a farsang, áll a bál

  Itt a farsang, áll a bál Több helyszínen is farsangot szerveztek a gyermekek számára Perkátán 2020. február 13-án és 14-én. A sort a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola alsó tagozatosai kezdték meg, akik 2020. február 13-án farsangoltak iskolájukban. A délutánt a 2.b osztályos...

 • H I R D E T M É N Y

  Perkáta Nagyközség Jegyzője mint, Perkátai Helyi Választási Iroda Vezetője 2431 Perkáta, Szabadság tér 1.     Tisztelt Választópolgárok! A Fejér megyei 04. számú, Dunaújváros székhelytelepülésen működő Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság –...

 • VÉRADÁS

  VÉRADÁS 2020.február 20-án 14-17 óráig véradás lesz Perkátán az ORVOSI RENDELŐBEN. Tudja Ön? A gyógyításhoz nélkülözhetetlen vér semmi mással nem pótolható! Aki egészséges, az adhat vért! ( 18-65 éves korban ) Magyarországon évente 500.000 Egység vér szükséges a betegellátás...

 • Lakossági fórum a települési adóval kapcsolatban

  Lakossági fórum a települési adóval kapcsolatban  A költségvetés előkészítését segítő több pénzügyi bizottsági ülésen felmerült, hogy a novemberi testületi ülésen tett ígéret szerint szükséges lenne visszatérni a települési adó kérdésére, amelynek akkor felmerült...

2013. szeptember 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Beszámoló a 2013. augusztus 28-i képviselő-testületi ülésről

 Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 28-i képviselő-testületi ülésén 7 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, Dr. Tóth Ferenc alpolgármester, Rajcsányi László József, Kovács Ferenc, Szilasy László, Laki Ferenc) volt jelen.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadta a módosított napirendet az alábbiak szerint.

NAPIRENDI PONTOK

Polgármesteri beszámoló az aktuális eseményekről

 • Közkonyhai szolgáltatás tárgyában kiírt közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal
 • A Perkátai Szociális Központ alapításával kapcsolatos döntéshozatal
 • „Felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázattal kapcsolatos döntéshozatal
 • Egyebek
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítása tárgyában indított közbeszerzési eljárás keretében beérkezett ajánlatokat érvényesnek minősíti.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítása tárgyában indított közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja az alábbi sorrendben:
 1. ECO- Profit 2000 Bt. (2120 Dunakeszi, Barátság útja 19. II. em. 12.
 2. Eu-Force 08 Kft. (1037 Budapest, Kolostor u. 11.)
 3. Marlau Kft. (1037 Budapest, Bokor u. 9-11.)
 4. Comptabilité Kft. (1037 Budapest, Bokor u. 9-11.)

A képviselő-testület az érvényes árajánlatok közül az ECO- Profit 2000 Bt-vel köt szerződést tíz éves időtartamra a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítására. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy 2013. szeptember 1-jétől 2013. szeptember 13-ig szerződést köt az Eu-Force 08 Kft-vel az étkezési szolgáltatások biztosítására vonatkozóan az ECO-Profit 2000 Bt-vel történő szerződés megkötéséig.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta az Adonyi Többcélú Kistérségi Társulás döntését, mely szerint az Adonyi Kistérségi Szociális Központot 2013. szeptember 30-i hatállyal kívánja megszüntetni.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Perkátai Szociális Központ Alapító Okirata XI. pontját az alábbiak szerint módosította.

XI. A költségvetési szerv alapításának időpontja:

2013. október 1.

 

A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy a működési engedély kérelem módosítását benyújtsa a Fejér Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala részére.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a 89/2013. (VIII. 21.) számú határozatát az alábbiak szerint módosította. Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete a Perkátai Szociális Központ intézmény vezetésével Csenkiné Vass Henriettát (2454 Iváncsa, Mátyás K. u. 34.)  bízza meg 2013. október 1-jétől 2018. augusztus 31-ig, maximális próbaidő kikötésével.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a „felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázat befejezésével a Hating Út Kft-t (2400 Dunaújváros, Mátyás Király út 10.) bízta meg bruttó4 628 200 Ftösszeg erejéig. A képviselő-testület felhatalmazta Somogyi Balázs polgármestert a vállalkozási szerződés aláírására.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a „felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázat részeként a gyalogjárda készítésével a Hating Út Kft-t (2400 Dunaújváros, Mátyás Király út 10.) bízta meg bruttó338 800 Ftösszeg erejéig.

 

 

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.