• Meghívó – Helyi Választási Bizottság ülése

  M E G H Í V Ó Perkáta Helyi Választási Bizottsága 2020. október 1. napján (csütörtök) 16 óra 00 perckor a Perkátai Polgármesteri Hivatalban tartja ülését, melyre tisztelettel meghívom. NAPIREND: 1. Bogó Anikó önkormányzati képviselő lemondása miatt megüresedett mandátum kiadása 2....

 • Újabb sikeres útfeljesztési pályázat

  Újabb sikeres útfeljesztési pályázat Önkormányzatunk a Belügyminisztérium e héten megjelent döntése alapján sikerrel pályázott és 19.886.497 forintot nyert az önkormányzati alapfeladatok ellátása pályázaton, amelyben a két éve benyújtott és tavaly megvalósított Táncsics...

 • Eredményes önkormányzati szociális célú tűzifapályázat

  Eredményes önkormányzati szociális célú tűzifapályázat Önkormányzatunk sikeresen pályázott idén is a szociális célú tüzelőanyag pályázaton, melynek keretében 149 erdei m³ tűzifa megvásárlását biztosító, 2.838.450 forint összegű támogatást nyert el önkormányzatunk....

 • Polgármesteri, alpolgármesteri és képviselői lemondások

  Polgármesteri, alpolgármesteri és képviselői lemondások Sajnálattal tájékoztatjuk Perkáta lakosait, hogy ma 9 óra 10 perckor hárman benyújtottuk önkormányzati tisztségeinkről való lemondásunkat a Helyi Választási Bizottságnak. Somogyi Balázs 2020. szeptember 30-i hatállyal lemondott...

 • Út- és kastélyfejlesztés lehetősége Perkátán

  Út- és kastélyfejlesztés lehetősége Perkátán Óriási lehetőség előtt áll Perkáta önkormányzata, miután a kormányzat céltámogatásra jelölt több általam már hosszú ideje javasolt és előkészített perkátai projektet. Lakosaink leginkább az utak állapotát kérik számon rajtunk,...

2013. szeptember 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Beszámoló a 2013. augusztus 28-i képviselő-testületi ülésről

 Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 28-i képviselő-testületi ülésén 7 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, Dr. Tóth Ferenc alpolgármester, Rajcsányi László József, Kovács Ferenc, Szilasy László, Laki Ferenc) volt jelen.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadta a módosított napirendet az alábbiak szerint.

NAPIRENDI PONTOK

Polgármesteri beszámoló az aktuális eseményekről

 • Közkonyhai szolgáltatás tárgyában kiírt közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal
 • A Perkátai Szociális Központ alapításával kapcsolatos döntéshozatal
 • „Felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázattal kapcsolatos döntéshozatal
 • Egyebek
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítása tárgyában indított közbeszerzési eljárás keretében beérkezett ajánlatokat érvényesnek minősíti.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítása tárgyában indított közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja az alábbi sorrendben:
 1. ECO- Profit 2000 Bt. (2120 Dunakeszi, Barátság útja 19. II. em. 12.
 2. Eu-Force 08 Kft. (1037 Budapest, Kolostor u. 11.)
 3. Marlau Kft. (1037 Budapest, Bokor u. 9-11.)
 4. Comptabilité Kft. (1037 Budapest, Bokor u. 9-11.)

A képviselő-testület az érvényes árajánlatok közül az ECO- Profit 2000 Bt-vel köt szerződést tíz éves időtartamra a helyi önkormányzat oktatási intézményeiben és szociális ágazatában közétkeztetési szolgáltatás biztosítására. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy 2013. szeptember 1-jétől 2013. szeptember 13-ig szerződést köt az Eu-Force 08 Kft-vel az étkezési szolgáltatások biztosítására vonatkozóan az ECO-Profit 2000 Bt-vel történő szerződés megkötéséig.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta az Adonyi Többcélú Kistérségi Társulás döntését, mely szerint az Adonyi Kistérségi Szociális Központot 2013. szeptember 30-i hatállyal kívánja megszüntetni.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Perkátai Szociális Központ Alapító Okirata XI. pontját az alábbiak szerint módosította.

XI. A költségvetési szerv alapításának időpontja:

2013. október 1.

 

A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy a működési engedély kérelem módosítását benyújtsa a Fejér Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala részére.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a 89/2013. (VIII. 21.) számú határozatát az alábbiak szerint módosította. Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete a Perkátai Szociális Központ intézmény vezetésével Csenkiné Vass Henriettát (2454 Iváncsa, Mátyás K. u. 34.)  bízza meg 2013. október 1-jétől 2018. augusztus 31-ig, maximális próbaidő kikötésével.

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a „felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázat befejezésével a Hating Út Kft-t (2400 Dunaújváros, Mátyás Király út 10.) bízta meg bruttó4 628 200 Ftösszeg erejéig. A képviselő-testület felhatalmazta Somogyi Balázs polgármestert a vállalkozási szerződés aláírására.
 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a „felnőtt játszótér kialakítása Perkátán” című pályázat részeként a gyalogjárda készítésével a Hating Út Kft-t (2400 Dunaújváros, Mátyás Király út 10.) bízta meg bruttó338 800 Ftösszeg erejéig.

 

 

kategóriák: Ajánló, Beszámoló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.