• 2020 advent első vasárnapja

  2020 advent első vasárnapja A perkátai római katolikus templomban, a reggeli szentmisén Győri Balázs István atya meggyújtotta az adventi koszorú első gyertyáját. „Milyen nagy készülődés előzi meg utazásainkat: útlevél, pénz, csomagok, térkép… Advent arra emlékeztet, hogy...

 • Online kulturális közösségi tér

  Online kulturális közösségi tér A Győry-kastélyban az eddig megszokott közművelődési forma ugyan átmenetileg szünetel, de ezzel egy időben megszületett egy új online közösségi tér is. A könyvtárunk facebook oldalán is segítjük a művelődési egységeink programjainak megosztását,...

 • Tedd Szebbé csoport adventi díszítése

    Tedd Szebbé csoport adventi díszítése Perkátán. Fotók: Szentes Kitti  

 • VÉRADÁS

  VÉRADÁS 2020.november 26-án 13.30-17 óráig véradás lesz Perkátán az ORVOSI RENDELŐBEN. Tudja Ön? A gyógyításhoz nélkülözhetetlen vér semmi mással nem pótolható! Aki egészséges, az adhat vért! ( 18-65 éves korban ) Magyarországon évente 500.000 Egység vér szükséges a betegellátás...

2013. november 28. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2013. november 26-án a Perkátai Általános Művelődési Központ tagintézménye, a Szivárvány Óvoda reggel 7 órától fogadta újra a kicsiket. Minden óvodába érkező gyermeket az óvodaorvos és a védőnő átvizsgált, a visszafertőződés elkerülése érdekében. 2013. november 27-én Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve területileg illetékes intézetéből érkeztek az óvodába és fertőzés megállítása érdekében tett feladatokat ellenőrizték.

A József Attila Nagyközségi Könyvtár és Művelődési Ház minden dolgozóját a nyitáskor, 2013. november 26-án a nagyközségi védőnő az intézményvezető kérésére megvizsgált.

Mindkét intézményegységben megteszünk mindent, hogy a rühfertőzés az intézményeinkben ne jelenhessen meg újra, de ehhez az intézménybe látogatók lelkiismeretes kezelésére, a saját lakásaik szakszerű tisztítására is szükség van!

Kérek a mindenkit, hogy a megfelelő kezelést saját magán és családján, otthonaik takarítását mindenki végezze el, a közösség egészségének megóvása érdekében!

Előre is köszönöm Perkátai ÁMK dolgozói és magam nevében!

Bogó Anikó

Papp Péter fotójaFotó: Papp Péter

 

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.