2014. november 9. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Beszámoló

A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-i alakuló képviselő-testületi ülésről

 

A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27-i alakuló képviselő-testületi ülésén 3 képviselő (Dankó Lajos, Patai Sándor, Fórizs Antal) volt jelen.

  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta az ülés napirendjét az alábbiak szerint:

 

  1. Az elnök megválasztása
  2. Az elnökhelyettes megválasztása
  3. Szervezeti és Működési Szabályzat megalkotása
  4. Bizottságok létrehozása, bizottsági elnök és tagok megválasztása
  5. Vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségről történő tájékoztatás
  6. Tiszteletdíjak meghatározása
  7. Bejegyzés a törzskönyvi nyilvántartásba és fizetési számla nyitása

 

  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökének Dankó Lajost választotta meg.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettesének Patai Sándort választotta meg.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezeti és működési szabályzatát.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a szervezeti és működési szabályzatával létrehozott Pénzügyi Bizottsága elnökének Fórizs Antalt választotta meg.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a szervezeti és működési szabályzatával létrehozott Pénzügyi Bizottsága tagjának Patai Sándort választotta meg.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a szervezeti és működési szabályzatával létrehozott Pénzügyi Bizottsága külső tagjának Fórizs Antalnét választotta meg.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy a nemzetiségi önkormányzat elnökének, elnökhelyettesének, képviselőjének, bizottsága elnökének, tagjának és külső tagjának költségvetés hiányában átmenetileg nem állapít meg tiszteletdíjat, illetve természetbeni juttatást.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással felkérte a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökét, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata gazdasági vezetőjének közreműködésével a Nemzetiségi Önkormányzat Magyar Államkincstár törzskönyvi nyilvántartásába történő törzskönyvi bejegyzését kezdeményezze.
  • A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 3 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással „a nemzetiségek jogairól” szóló 2011. évi CLXXIX. törvényben előírt önálló számlavezetési kötelezettségének eleget téve úgy határozott, hogy bankszámlát kíván nyitni az OTP Bank Nyrt-nél. A Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete felkérte Dankó Lajos elnököt, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata gazdasági vezetőjének közreműködésével a bankszámlanyitáshoz szükséges intézkedéseket megtegye.
kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.