2015. február 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Laurent Parent temetése

             Laurent Parent február 19-i, Saint-Maximin-i temetésére 4 fős perkátai delegáció utazott francia testvértelepülésünkre, Szabó József, Laurent barátja, Radeczki György, volt polgármester, Saint-Maximin díszpolgára, Ébl István, kapcsolatalapító, Saint-Maximin díszpolgára és jómagam. A temetés délelőttjén testvértelepülésünk képviselői fogadtak minket és Serge Macudzinski polgármester Úr jelezte, hogy mennyire nagyra értékelik, hogy ott vagyunk, hogy önkormányzatunk képviselő-testülete az ülésén is megemlékezett Laurent-ról, hogy mennyi részvétnyilvánítást kaptak Perkátáról, és hogy a temetés napján Perkátán gyertyát gyújtottak Laurent emlékére.

Délelőtt polgármester Úr bemutatta nekünk a településen tavaly megvalósított kőfaragó tanműhelyt, illetve találkozhattunk az intézmény vezetőjével és első diákjaival. Közös ebéd után tárgyaltunk az idei közös programjainkról.

A temetési szertartás délután fél háromkor kezdődött, ahol Laurent barátai, ismerősei tiszteletüket tehették Laurent Parent polgármesteri hivatalban felállított ravatalánál, ahol a Saint-Maximin-i képviselők és perkátai delegáció díszsorfalat állt. Saint-Maximin nevében Jean-Michel Robert önkormányzati képviselő Úr és Serge Macudzinski polgármester Úr mondott búcsúztató beszédet. A templomi szertartás után pedig a Saint-Maximin-i temetőben helyezték végső nyugalomra Laurent Parent Saint-Maximin-i alpolgármestert.

Perkáta, 2015. február 20.

Somogyi Balázs

Saint-Maximin kőfaragó műhely 2 Saint-Maximin kőfaragó műhely Saint-Maximin temetés Saint-Maximin temetés, ravatal

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.