2015. március 25. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Dunaújvárosi Hírlap hagyományaihoz híven idén is szavazásra bocsátotta az „Év férfija” címet. Büszkén írhatjuk, hogy a 2014-es év férfijának Perkáta nagyközség polgármesterét, Somogyi Balázst választották.

Február 19-ig lehetett voksolni, hogy ki nyerje el a díjat. Somogyi Balázs több neves, a térségben elismert úriemberrel szállt harcba ezért a titulusért, amelyet ma délelőtt átvehetett a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőitől, az „Év nője” verseny győztesével együtt.

Polgármesterünk a vele készített interjúban elmondta, hogy nagyon váratlanul érte már maga a jelölés is, azt pedig, hogy győzött, rendkívül nagy megtiszteltetésnek érzi. Úgy gondolja ez nem csak neki, hanem Perkáta nagyközségnek is szóló elismerés.

Az ebéddel egybekötött díjátadó után Somogyi Balázs polgármestert visszaszólította a kötelesség Perkátára, majd a Perkátai Hírek szerkesztősége által készített interjút követően sietett, hogy felkészüljön az esti polgárőr szolgálatára.

Szeretnénk ezúton is gratulálni polgármesterünknek ehhez a megtisztelő címhez!

Reméljük, sokszor nyeri még el!

Horváth Dóra

SAM_3312

SAM_3311

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.