2015. május 18. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kihívás napja Perkátán

Perkáta Nagyközség Önkormányzata és a Perkáta Sport Egyesület a Kihívás napja alkalmából szabadidős sport programokat valósított meg. Az általános iskolások aerobikoztak, fociztak, ugróiskoláztak, így a mai napon minimum 15 percet – a kötelező testnevelés órán túl – sportolással töltöttek.  Az óvodások is csatlakoztak a programhoz a bemelegítést követően különböző akadálypályákat teljesítettek.  A polgármesteri hivatal és az általános művelődési központ dolgozói pingpongoztak és tollaslabdáztak az iskolában a délután folyamán. Kívánjuk mindenkinek, hogy az egészsége érdekében minél több időt töltsön sportolással, ne sajnálja rá az időt!

Perkáta Sport Egyesület elnöksége

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.