2015. június 26. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A június 26-i képviselő-testületi ülésről

 Az április 23-i képviselő-testületi ülést után 4 rendkívüli ülést követőn rendes testületi ülést tartott Perkáta Nagyközség Önkormányzata. Az ülésen 6 képviselő (Bogó Anikó, Somogyi Balázs, Szabó Tamás, Szilasy László, Ujfalusi Pál és Vátkainé Boda Ildikó) volt jelen, amely előtt a Pénzügyi Bizottság is ülést tartott 4 napirenddel. A testületi ülésen jelen volt Orosz Csaba, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltóság parancsnoka és Dózsa György a Dunaújvárosi Járáshivatal képviseletében.

A testület az első napirendi pontban elfogadta a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltóság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót, majd a két ülés közti eseményekről szóló polgármesteri beszámolót is, ahogy tette ezt a Perkátai Szociális Központ tavalyi évi tevékenységéről szóló beszámolójával, illetve a Perkátai ÁMK 2014. évi II. félévi – 2015. évi I. félévi tevékenységéről szóló beszámolójával is. A képviselők támogatták a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Társulás Társulási Megállapodásának módosítását, a Fejérvíz Zrt. által javasolt döntéshozatalt a 2014-2029 közötti időszak Gördülő Fejlesztési Tervvel végrehajtásával kapcsolatban, Az államháztartáson kívüli forrás átvételére és átadására vonatkozó rendelkezésekről szóló rendelet megalkotását, A közterületek elnevezésének és a házszám megállapításának szabályairól szóló rendelet módosítását. Ezután történt meg a 14 új utcanév elfogadása, majd döntés született a kormányzat május 29-i döntésének értelmében közel 22 millió forintos támogatást elnyert óvodai kapacitásnövelő pályázat kivitelezési közbeszerzés eredményhirdetésében, illetve ezen projekt műszaki ellenőrének kiválasztásában.

Perkáta, 2015. június 26.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.