2015. augusztus 30. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Perkátai Hírek 2015. évi 8-9. számában az alábbi cikk nyomdába való megküldésénél hiba történt, ezért az Olvasók szíves elnézését kérjük!

A teljes cikk itt olvasható:

 Beszámoló a kastély felújításáról

Az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott Kínai-magyar Kulturális Turisztikai Központ létrehozása a perkátai Győry kastélyban című, KDOP-2.1.1/B-12-2012-0012 jelű, 344 901 459 forint támogatási összegű pályázathoz kapcsolódó kivitelezés 2015. július 20-án megkezdődött.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata a felújítás kapcsán 2015. február 24-én írta ki a kivitelezési tervek elkészítésére és a tervezői művezetői feladatok ellátására szóló közbeszerzést, amelyben március 21-én hirdetett eredményt a Szakra Stúdió Kft. ajánlatának kiválasztásával. A kiviteli tervek 2015. április 28-án kerültek leszállításra, illetve ezzel egy időben az önkormányzat az építési engedély módosítását is kérelmezte, amely szintén április végén került kiadásra.

A Kínai-magyar Kulturális Találkozóhely és Turisztikai Központ kialakítása a perkátai Győry kastélyban projekt támogatási szerződésének aláírása 2015. április 15-án történt meg a KDRFÜ székesfehérvári irodájában.

A projekt hivatalosan 2015. május 4-én került megindításra néhány eszköz megvásárlásával, illetve a projekt- és műszaki menedzsmentet végző vállalkozások kiválasztásával.

Április 30-án kiválasztásra került a műszaki ellenőrzést végző vállalkozás, amely a TSPC Kft. lett, illetve ekkor a kivitelezési közbeszerzési Bíráló Bizottság tagjai is kiválasztásra kerültek. A kivitelezésre szóló közbeszerzési eljárás kiírása 2015. május 7-én történt meg. A kiírásban 7 magyarországi vállalkozás kérte ki a dokumentációt, majd közülük 4 a június 10-i határidőre be is nyújtotta ajánlatát. A hiánypótlást már csak 2 vállalkozás nyújtotta be, majd július 2-án hirdetett eredményt a Fodor Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ajánlatának kiválasztásával, amely a kiíráson meghatározott becsült költségen belül volt. A vállalkozási szerződés megkötésére 2015. július 20-án került sor, illetve azon a napon megtörtént a munkaterület átadása is. A munkaterületre felvonulással azonnal elkezdődtek a műemlékvédelmi és műszaki egyeztetések. A munka folyamatosan zajlik.

Az önkormányzat 2015. augusztus 3-án egy következő közbeszerzési eljárást indított, mely az eszközbeszerzéssel kapcsolatos, jelenleg folyamatban van.

Somogyi Balázs

logó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.