2016. március 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Nemzeti ünnepünkhöz

             A fellobogózott faluban a mai napon megkezdődtek a nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvények. A Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola délelőtt 10 és 11 órakor tartotta meg a nemzeti ünnepi rendezvényét. Mindeközben a Szabadság téren Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviseletében Ujfalusi Pál önkormányzati képviselő és Somogyi Balázs polgármester, míg a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat részéről Dankó Lajos elnök és Patai Sándor alelnök megkoszorúzták a Petőfi-szobrot.

Az 1848. március 15-i forradalom és az 1848-1849-es szabadságharc emlékét őrző nemzeti ünnep további rendezvényei március 15-én, kedden 17 órakor az általános iskolások műsorával egybekötött ünnepséggel folytatódik a Faluházban, amelyen ünnepi beszédet mond Szilasy László önkormányzati képviselő, a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, majd a Kossuth-szobornál az önkormányzatok, az intézmények és a civil szervezetek helyezik el koszorúikat.

Perkáta, 2016. március 11.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2

1

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.