2016. március 23. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szemétszedés tizenegy éve

Az idén tizenegyedik alkalommal szervezte meg a perkátai Pénzügyőr Egyesület Vadásztársaság a már hagyományos, hulladékgyűjtő akcióját. A nap folyamán megtisztították többek közt a Csiró bejáróját, a Jóföldi-erdőt, valamint a Faluhelyet is. A 2016. március 19-ére szervezett kezdeményezés a vadásztársaság tagjaival és a hozzájuk csatlakozó két önkéntes, Papp Péter és Specker János közreműködésével zajlott le. A munka során közel 16 m3 hulladékot gyűjtöttek össze és szállítattak el a szervezők. Siba Ákos, a program koordinátora elmondta, hogy az egyesület számára kiemelten fontos a tiszta, szemétmentes környezet, ezért szervezik meg évről évre újra ezt a programjukat.

A szemétgyűjtési akciót Perkáta Nagyközség Önkormányzata, valamint a Forrás Agro Kft. is támogatta, melyért a szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani.

Horváth Dóri

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.