2016. május 2. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkátai Gyűjtemények kiállítása

Igen magas műszaki színvonalú közlekedési eszköz bemutatót láthatott az érdeklődő közönség az “AKKOR ÉS MOST JÁRMŰ EXPO” veterán és új jármű kiállításán Esztergomban, a 2016. április 30-ai hétvégén. Római harci szekerektől, a hintókon, hajókon, kerékpárokon, motorokon, autókon  át, a repülőgépekig mutatták be a múlt közlekedési eszközeit. Mindezt kiegészítve a Suzuki legelső és legújabb fejlesztésű modelljeivel. Körítésként, pedig voltak játszóházak, ugrálóvárak, kézművesek és koncertek. A Perkátai Gyűjtemények, a szokásos kiállítási kollekciójával, – kerékpár és kismotor gyűjtemény bemutatásával – vett részt a rendezvényen.

Rajcsányi László

perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo (5) perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo (7) perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo (32) perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo (34) perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo-n1 perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo-n3 perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo-n4 perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo-n6 perkatai-gyujtemenyek-esztergom-expo-n9

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.