2016. május 2. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testvértelepülési Kiállítás és „A mi kastélyunk” rajzpályázat eredményhirdetése

Szintén 2016. április 30-án 10 órától kezdődött a Testvértelepülési Kiállítás, valamint a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. „A mi kastélyunk” című rajzpályázatának megnyitója. A megnyitón Somogyi Balázs köszöntötte a jelenlévőket. Néhány szóban ismertette a Testvértelepülési Kiállítást, majd gratulált Krizsány Zsuzsanna és Papp Péter fotósoknak, akiknek képei helyet kaptak a Franciaországból érkező kiállítás anyagában.

Ezt követően átadta a szót Horváth Dórának és Szarka-Áldott Katalinnak, akik kihirdették a rajzpályázat nyerteseit.

Az 1-2. évfolyamosok között első helyezést ért el Balázs Zita, másodikat Dankó Korina és harmadikat Csóti Bertold. Külön díjas lett Iványi Mátyás. A 3-4. évfolyamban az első helyet László Orsolya alkotása érdemelte ki, második helyezett lett Bernhardt Boglárka és harmadik László Emma. A különdíjas Iványi Noémi lett. A felső tagozatos diákok közül az első László Lilla lett, második helyezést ért el Kónicz Marcell. A harmadik helyet Héber Dórának ítélte oda a zsűri. Különdíjasok lettek Horváth Mónika és Kiss Viktor.

A rajzpályázatra sok szép, értékes alkotást kapott a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. Ezeket a rajzokat egy kiállításba rendezték a központ munkatársait, melyet megtekinthetnek a Győry-kastélyban, 2016. május 6-ig.

Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.