2016. augusztus 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Főzőverseny a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesületnél

2016. augusztus 20-án a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület által szervezett főzőverseny már a hajnali órákban kezdetét vette egy izgalmas kakaskergetéssel, melyet a megfogás után az egyesületi tagok konyhakésszé varázsoltak. Eközben megérkeztek a csapatok is, akiknek az elkészült ételeit egy négy tagból álló zsűri bírálta. A csapatokat a Hantosi „díszpintyek” szórakoztatták a verseny ideje alatt.

Nagy örömünkre szolgált, hogy egy 1962-ben végzett osztály ezen az eseményen tartotta osztálytalálkozóját, és volt egy születésnapos is, akit a rendezvényen köszöntött fel a családja.

Később érkezett Pámer Ottó atya, aki felszentelte a falukemencében sült kenyeret, utána Somogyi Balázs polgármester mondott köszöntő beszédet, s végül az egyesület elnöke, Ujfalusi Pál felszeletelte a kenyeret, ami kiosztásra került. Mindenki elfogyasztotta a főzött ételeket.

A főzőverseny ideje alatt a gyerekeknek is volt szórakoztató program: egy GAZ-69-es szovjet terepjáró hozta-vitte a kicsiket.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Perkáta Nagyközség Önkormányzata részére az önzetlen támogatásáért!

Köszönjük a megjelentek részvételét, várunk mindenkit szeretettel szeptember 10-11-ei kiállításunkra!

Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület

Fotók: PERGE archívuma

perge 1

perge 5

perge 4

perge 3

perge 2

perge 7

perge 8

perge

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.