• Álláshirdetés

    Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

  • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

    Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

  • Alpolgármesteri beszámoló

    Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2016. augusztus 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Főzőverseny a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesületnél

2016. augusztus 20-án a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület által szervezett főzőverseny már a hajnali órákban kezdetét vette egy izgalmas kakaskergetéssel, melyet a megfogás után az egyesületi tagok konyhakésszé varázsoltak. Eközben megérkeztek a csapatok is, akiknek az elkészült ételeit egy négy tagból álló zsűri bírálta. A csapatokat a Hantosi „díszpintyek” szórakoztatták a verseny ideje alatt.

Nagy örömünkre szolgált, hogy egy 1962-ben végzett osztály ezen az eseményen tartotta osztálytalálkozóját, és volt egy születésnapos is, akit a rendezvényen köszöntött fel a családja.

Később érkezett Pámer Ottó atya, aki felszentelte a falukemencében sült kenyeret, utána Somogyi Balázs polgármester mondott köszöntő beszédet, s végül az egyesület elnöke, Ujfalusi Pál felszeletelte a kenyeret, ami kiosztásra került. Mindenki elfogyasztotta a főzött ételeket.

A főzőverseny ideje alatt a gyerekeknek is volt szórakoztató program: egy GAZ-69-es szovjet terepjáró hozta-vitte a kicsiket.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Perkáta Nagyközség Önkormányzata részére az önzetlen támogatásáért!

Köszönjük a megjelentek részvételét, várunk mindenkit szeretettel szeptember 10-11-ei kiállításunkra!

Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület

Fotók: PERGE archívuma

perge 1

perge 5

perge 4

perge 3

perge 2

perge 7

perge 8

perge

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.