2016. szeptember 26. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Az óvodákban is megkezdődött a tanév.

Belső igényként és szükségletként fogalmazódott meg az óvodavezetőkben, hogy a 2016-17-es tanév feladatait közösen beszéljék meg, vitassák meg. Többen megkeresték telefonon ez ügyben Kovács Tibornét, ezért döntöttek úgy, hogy 2016. szeptember 21-én a perkátai Győri-kastélyban a kistérség és a környező települések óvodavezetőinek és helyetteseinek egy vezetői értekezletet tartanak. Kundakker Ferencné Katit, a Fejér megyei KÖSZOE elnökét, közoktatási szakértőt, szaktanácsadót kérték fel, hogy segítsen az aktuális, megváltozott törvények közötti eligazodásban, azok helyes alkalmazásában.

9 településről 16 fő vett részt az értekezleten.

A délelőtt aktív párbeszédes formában zajlott le. Mindenki elmondhatta a saját tapasztalatát, problémáját egy-egy téma kapcsán. Sok hasznos információt osztott meg az előadó. Az értekezlethez kapcsolódó anyagokat mindenkinek e-mailben az est folyamán még a rendelkezésére lett bocsátva.

Köszönjük Kundakker Ferencnének, hogy elfogadta a felkérést és segítette a munkánkat!

Kovács Tiborné a Perkátai ÁMK Szivárvány Óvoda vezetője volt a vendéglátó. Beszélt a pályázati lehetőségek kihasználásának fontosságáról, kiemelve az Erasmus+ pályázatot, annak a jelentőségét, fontosságát a mai világban. Elmondta az eddig meglátogatott külföldi országok óvodáiban szerzett tapasztalatait, benyomásait. Kiemelte terveiket, elképzeléseiket a közeljövőben.

A résztvevő vezetők továbbra is szoros szakmai kapcsolatot ápolnak egymással, azért, hogy az általuk vezetett intézmény még hatékonyabban működjön a megváltozott törvények betartásának tükrében.

 

 

Cseréné Marczal Zsuzsanna

Óvodavezető helyettes

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.