2016. október 5. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Labdarúgó Szakosztály új vezetője

2016 szeptemberétől új szakosztályvezetője van a Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztályának Erdős Károly személyében.

Erdős Károly egészen kisgyermek kora óta szereti a focit. Kamaszként, majd később felnőttként is játszott Perkáta színeiben, többen is elismerték tehetségét. Károly saját elmondása szerint, a mai napig nagyon a szívén viseli a perkátai futball sorsát, ezért is vállalta el a szakosztályvezető szerepét.

Tervei között szerepel elsősorban a csapatépítés: szeretné összefogni a perkátai focistákat, s ezzel is jobb eredmények elérésére kívánja sarkallni őket. Nagy vágya, hogy a helyi fiatalságot be tudja vonni ebbe a sportágba, megtanítani nekik a sportszerű, szabályos és élvezhető játékot, szakemberek segítségével. Nagyon számít az edző, Reith János munkájára, szeretne vele továbbra is együtt dolgozni, együtt küzdeni a feljebb jutásért.

Az új szakosztályvezető már megválasztása előtt kijárt az edzésekre és a meccsekre, hogy ott is buzdítsa lelkesítse a perkátai csapatot.

- Szeretném felébreszteni bennük a tüzet, hogy harcoljanak a jobb eredményekért és azért, hogy újra legyenek, akik szurkolnak a csapatért a meccseken – mondta Károly. A szakosztály mellé már most többen odaálltak, hogy támogassák az ott folyó munkát. A Labdarúgó Szakosztály vezetője ezúton szeretné megköszönni Gálosi Attila, Gubicza Tamás, Horváth Árpád, Kusler Dávid, Makai Gábor, Sarok Mihály, Siba Ignác és Szántó Zsolt segítségét, amit számukra nyújtottak.

Gólokban és eredményekben gazdag munkát kívánunk Erdős Károlynak!

Perkátai Sportegyesület

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.