2017. január 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2016. június 1-től a Labdarúgó Szakosztály vezetője lettem, és ezúton szeretnék a 2016-os évről egy értékelést adni, továbbá a 2017-es évi terveinkről pár szót ejteni.

Mikor 2016. júniusában átvettem a Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztályát -3 pontja volt a csapatnak. Nagy örömömre a 2016-os évet +12 ponttal zártuk, amivel a 10. helyet szereztük meg a tabellán. A 2017-es évi terveim között szerepel, hogy egy osztállyal feljebb lépjünk. Ezt azért merem elmondani, mert olyan minőségi játékosokat tudok igazolni nevelő egyesületből, akik perkátai focisták voltak. Ezeket a gyerekeket nevelő iskolából igazolom át, ahol megtanították őket futballozni. Bízunk benne, hogy egy osztállyal feljebb tudunk lépni, és mindent meg fogok tenni ennek érdekében!

Ezúton szeretném megköszönni Perkáta Nagyközség Önkormányzatának és Somogyi Balázs polgármester úrnak az önzetlen támogatását, valamint azt, hogy szívükön viselik a Labdarúgó Szakosztály sorsát. Szeretném megköszönni Vátkai Zoltán elnök úrnak, hogy segíti a szakosztály munkáját, továbbá Reith Jánosnak az edzői tevékenységét és a kiemelkedően magas futball teljesítményét. Bolla János segédedző munkáját szintén szeretném megköszönni. A 2017-es évben is számítok a munkájukra!

Szeretnék köszönetet mondani a támogatásukért a következő személyeknek: Fülöp Zoltán, Gálosi Attila, Gubicza Tamás, Horváth Árpád, Kusler Dávid, Makai Gábor, Sarok Mihály, Siba Ignác, Szántó Zsolt, Czeglédi Ferenc.

Köszönjük a 2016-os év támogatását! Azoknak is szeretnék előre köszönetet mondani, akik a 2017-es évben is mellettünk állnak majd segítségükkel!

Kérnék minden perkátai sportszerető embert, hogy támogassa a Labdarúgó Szakosztályt, hogy minél jobb eredményeket érjünk el! Kérek mindenkit, hogy jöjjenek ki meccseinkre és szurkoljanak, buzdítsuk a játékosainkat a szép eredményekért!

Tisztelt perkátai szülők!

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy 2017. február 1-től a Bozsik-programot szeretném elindítani, melynek keretein belül U7, U9, U11, U13 kispályás iskola indul. Ezúton szeretném a szülőket megkérni, hogy segítsék a Bozsik-program működését azzal, hogy a környező falvak csapatai helyett gyermekeiket a Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztályába igazolják! Szeretném, ha minél több gyermek a saját falujának csapatát erősítené. A szakosztály biztosítja: a gyermekek megfelelő ruházatát, valamint meccsekre való elszállítását.

Jelentkezni szakosztályvezetőnél lehet.

Elérhetőség: 06-20-220-9128

Köszönettel, tisztelettel és sportszerű üdvözlettel:

 

Erdős Károly

Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztályának vezetője

Vátkai Zoltán

Perkátai Sportegyesület elnöke

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.