2017. május 26. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Híradás a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének szép sikereiről

 

 

Nyugdíjasok Baráti Körének eseményeiről…..

 

A költészet napja alkalmából részt vettek szavalóink Rácalmáson és Nagyvenyimen a törzs nyugdíjas klubok ünnepi rendezvényén, ahol szavalt: Viczkó Ferencné, Zám Jánosné,

és Dr.Nagy Andrásné.

Költészet-RácalmásEmléklap-Nagyvenyim

 

A decemberben vásárolt kedvezményes kuponokkal, 32-fővel részt vettünk a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában egy kellemes halászlé vacsorán, igen jó hangulatú klubdélután volt.

Húsvét utáni kedden a férfi klubtagok nem mulasztották el a több évi jó szokásukat, hogy a hölgyeket meglocsolják, természetesen a piros tojás fejében. Locsolóink voltak: Gecseg Gergely, Klein Pál, Lőrincz József, és Obreja Dimitru.

Szorgalmasan készültünk a májusi Népdalkörök Találkozójára is, Ercsibe és Szabadegyházára.

Várjuk azokat a kedves fiatal nyugdíjasokat, akik szeretnének bekapcsolódni színes programjainkba!

nyugi 1

 

Dr.Nagy Andrásné

elnök

Velünk történt, nálunk történt

 

Május első hetében, mint minden évben, kis ünnepség keretében köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédi mamákat a 7. osztályos tanulók Fülöp Irénke tanárnő vezetésével.  Köszönjük nekik és Fülöp Irénkének, mert minden ünnepet dallal, verssel, zeneszóval tettek, tesznek hangulatossá, ünnepibbé.

Május a virágnyílástól szép, a madárcsicsergéstől hangos és a dalos találkozók ideje is ez a hónap.

kép közös

Klubunk Rozmaring énekkara két rangos eseményen is részt vehetett. Ercsiben a lll. Julcsika, Tercsike  Dalostalálkozón magyar, sváb és rác dalokat hallhattunk a résztvevő kórusoktól.

Az  ercsi Zorica Tánccsoport sumadijai táncok előadása azért is volt kedves számunkra, mert egyik tagja  Fodorné Kulcsár „Jucus” anyukája  Kulcsár Lászlóné, aki klubunk, és énekkarunk tagja is.

Ercsiben

Ercsi-emléklap

 

Szabadegyházán is visszatérő vendég az énekkarunk. A szabadegyházi Vadon Nőtt Gyöngyvirág Dalkör szervezi évek óta a Népdalkörök Találkozóját. Itt a 11 énekkar közül volt az egyik a perkátai Rozmaring énekkar. Két szép vers is színesítette a találkozót. Mindkét helyen emléklapot kaptak a fellépők, majd finom ebéddel kedveskedtek a szervezők. Délutánba nyúló közös énekléssel és jóízű beszélgetéssel értek véget a találkozók.  Nem érhet véget a május batyubálok nélkül, így Iváncsa és Ercsi nyugdíjasklubjai várnak bennünket.

 

Szabadegyházán

Szabadegyh.emléklap

 

Szarka Istvánné

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.