2017. július 26. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

FINA Világbajnokságon segédkeztek

A FINA vizes vb-n segédkeztek a Perkátai Polgárőrség tagjai július közepén. Az esemény kapcsán a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség és a rendőrség vezetői kérték fel a Fejér Megyei Polgárőr Szövetséget, hogy a hozzá tartozó egyesületek tagjai segédkezzenek a program ideje alatt a közbiztonság fenntartásában – a rendőrség, honvédség és a terrorelhárítás mellett. A megyéből hat egyesület vett részt a munkában, köztük a Perkátai Polgárőrség is. Az egyesület elsőként teljesített szolgálatot július 17-én, Balatonfüreden. Négy fő képviselte Perkátát: Horváth István elnök, László Norbert elnökhelyettes, valamint Fehér Mihály és Gelencsér Zoltán vezetőségi tagok. Feladataik közé tartozott a nap során a gyalogos járőr szolgálat, a magukra hagyott csomagok észlelése és jelzése a rendőrség felé. A szolgálatuk 14 órától 22 óráig tartott, amelyet az elvárásoknak megfelelően végeztek el. Vártalan helyzetben is volt részük: egy pánikrohamot kapott fiatalról kellett gondoskodniuk a szolgálati idejük alatt, mentőt hívtak hozzá, biztosították a forgalmat, ameddig a mentősök stabilizálták az állapotát.

A perkátai polgárőrök elmondásai alapján nagy megtiszteltetésnek érezték ezt a feladatot, a bizalom jeleként élték meg a felkérést.

Horváth Dóri

logo-bp17

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.