2017. augusztus 23. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Tisztelt támogatóink Kedves Perkátai lakosok!

Felbuzdulva a Hantosi Jurta napokon elért főzősikerünkön, megrendezzünk Perkátán 2017.09.09-én 8 órai kezdettel a Falukemencénél a „Baráti főző és traccsparti” fantázia nevű rendezvényünket. Ezúton meghívunk minden kedves érdeklődőt! Főzőhelyet az iskola melletti falukemencénél biztosítunk. Ezzel a programunkkal is szeretnénk közösségünk építésében jelentős lépést tenni! Mindenkit szeretettel várunk, főzzetek velünk!

Sajnálattal kell közölnünk, hogy az idei kiállításunk rajtunk kívülálló ok miatt elmarad. Természetesen ezzel nem szakad meg a kiállításaink sora, de ez a váratlan történés, ami nemrég minket ért gondolkodásra és az elkövetkező rendezvényeink strukturális változtatására kényszerit minket.

Mert persze ötletünk kifogyhatatlan, lelkesedésünk rendíthetetlen! Maradunk tisztelettel minden kedves támogatónk irányába!

Kérdésükkel fordulhatnak a 06/ 20 569-0060 számon, Ujfalusi Pálhoz.

Üdvözlettel: Perkátai Régiséggyűjtő Egyesület

 

Hantosi Jurta napon jártunk!

Már szinte joggal írhatnánk, hogy a Hantosi Jurta napok rendezvénye nem múlhat el a PERGE nélkül. A Jurta napok „nulladik” napján, pénteken este 10 fővel képviselte magát a Régiséggyűjtő egyesületünk. Az érkező vihar sem vette el a jókedvét a csapatnak egy kellemes hangulatban eltöltött Arató diszkótól, meg egy jóízű beszélgetéstől.

Szombaton reggel az egyesülethez méltóan egy Trabanttal és egy GAZ 69-es katonai terepjáróval „vettük be” ismét Hantos települését. A versenyre igazi Hazai gasztronómiai ételcsokrot állítottunk össze. Reggel tárcsán készült a bundás kenyérrel meg a virslivel kedveskedtünk a sátrunkat meglátogatónak, ebédre pedig a versenyen is indított vaddisznó pörkölt illata áradt körülöttünk. Estebédre készült még tarhonyás lecsó is „gazdagon”. A versenyen jó helyezés értünk el. Fantasztikusan éreztük magunkat. Reméljük, itthon Perkátán is megtudjuk, ismételni ezt a gasztrokalandot. Rajtunk nem fog múlni!

Köszönjük a meghívást a Hantos Polgármesterének Fischer Józsefnek

Üdvözlettel  Perkátai Régiséggyűjtő Egyesület

 

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Perkáta – A magam, a Pázmándi Nosztalgia Jármű Egyesület és az ország különböző szegleteiből idelátogatott motorosok nevében mondok köszönetet Fuchs Norbertnek és feleségének, Erikának, Kis Józsefnek és feleségének, Ramónának, László Gyulának és feleségének, Ibolyának, Piros Lászlónak és feleségének, Zsuzsannának (Édesemnek), ifj. Piros Lászlónak és kedvesének, Anikónak, ifj. Szabó Tamásnak, Szatmári Jenőnek és feleségének, Juditnak, Tompai Mátyásnak, Vajk Istvánnak és feleségének, Zsuzsannának, Vajk Péternek, s nem utolsó sorban feleségemnek, Krisztinek és lányomnak, Titanillának a többhetes előkészítő munkálatokért, valamint a rendezvény sikeres lebonyolításáért!

Ujfalusi Pál elnök

logó-rgy

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.