• Meghívó

    Tisztelt Lakosság! Fogadják szeretettel a Kossuth-díjas szobrász és éremművész időszaki kiállításának megnyitó ünnepségére való meghívásunkat! Tisztelettel: Oláh István polgármester  

  • Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel

    „Az idő nem áll meg – Múltunk az értékek megőrzésére és továbbadására kötelez” Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel 2024. március 20-án egy példaértékű találkozás helyszíne volt Perkátán a Győry-kastély. Két jeles szociológussal találkozhatott...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Tisztelt Lakosság! Perkáta Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024.03.27-én (szerdán) 17:30 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Perkáta Nagyközség Önkormányzata  

  • TAVASZKÖSZÖNTŐ ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ

    - 2024. MÁRCIUS 20. SZERDA, 16 ÓRA -

  • Március 15-ei megemlékezés Perkátán

    Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából ünnepi műsorral és koszorúzással emlékeztünk meg a településünkön. Az esemény március 14-én, 17 órakor vette kezdetét a Győry-kastélyban. Ünnepi beszédet mondott Oláh István polgármester úr. Vendégünk...

2017. augusztus 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Újabb csapat alakult a Perkátai SE-ben

Megkezdi az ifi is a bajnoki szereplést

 A nyáron megalakult a Perkátai SE hatodik csapata a felnőtt, az U-7, az U-9, az U-11 és az U-13 után. A felnőttcsapat tavaszi és nyári fejlesztése mellett Erdős Károly szakosztályvezető és Kerekes Béla vezetőedző kialakította a legidősebb versenyeztethető utánpótláscsapatot, amelyet köznéven ifinek hívtunk, mai hivatalos nevén U-19-nek. A felnőttcsapatban eddig is számos utánpótlás korú játékos szerepelt, illetve az elmúlt hetek visszaigazolásaival együtt a jövő hétre az U-19 is közel 16-18 fős kerettel fog rendelkezni. A felnőttcsapat megyei III. osztályában nincs utánpótlás bajnokság jelenleg, nem is kötelező U-19-et versenyeztetni, viszont a jelentős létszámú utánpótlás labdarúgó kérésére megalakult ennek a korosztálynak a csapata, amely teljesen egybevág a Perkátai SE jövőbeli terveivel.

A régi, Perkátán ismert hagyományoktól eltérően az U-19 és a felnőtt csapat nem egy osztályban és nem is egy időben játszik. Az U-19 meccsei mindig szombaton zajlanak, de lehetőség van arra, hogy az utánpótlás játékos a felnőtt bajnokságban is pályára léphessen. Az U-19 csapat bajnoksága abban is független a felnőttcsapattól, hogy annak szereplésétől függetlenül feljebb juthat és kieshet.

A Perkátai SE U-19-es csapata a mai napon kezdi meg a bajnoki szereplését a Fejér megyei Agárdi Termál megyei II. osztály Dél U-19 csoportjában, ahol 15 csapat indul és bajnokság november közepéig tart. A bajnokságukban a felnőtt csapat szintjén szerepel megyei I, II. és III. osztályú csapat, de számos környékbeli településsel összemérhetik az erejüket, a szomszéd falvak és városok közül Adonnyal, Kulccsal, Rácalmással, Pusztaszabolccsal, Szabadegyházával és Sárosddal is.

Az U-19-es csapat a bajnokságot ma 10 órakor Kislángon kezdi meg, amelyre a csapatot Kiss Norbert, az U-19-es csapat edzője, egyben a felnőtt csapat játékosa vezeti, és a csapatot még elkíséri Kerekes Béla vezetőedző és Vátkai Zoltán, a Perkátai SE elnöke. Jövő héten a csapat itthon is bemutatkozik, szintén szombaton, azaz augusztus 19-én 10 órától Előszállás ellen.

Az U-19 mellett ezen a hétvégén a felnőtt csapat is megkezdi a szerepését, vasárnap 17 órától Nagyvenyim ellen. A Perkátai SE várja szurkolóit mindkét csapata mérkőzéseire.

Perkáta, 2017. augusztus 12.

Somogyi Balázs

image1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.