• Ünnepi műsor a kínai állami ünnepen

  Ünnepi műsor a kínai állami ünnepen              Duen Jielong a Kínai Népköztársaság budapesti nagykövete a népköztársaság kikiáltásának 68. éfordulója alkalmából (szerk. az állami ünnep október 1-jén van hivatalosan) ünnepi műsort és fogadást adott, amelyre legrégebbi...

 • Irodalmi délután, Perkátán a Győry-kastélyban

  Irodalmi délután, Perkátán a Győry-kastélyban   A szeptember 9-től megnyílt bagolyfigura kiállítás apropójából irodalmi délutánt rendeztünk a gyűjtő előadásában. A versmondóként is ismert Farkasné Dőry Magdolna „A bagoly” című irodalmi fellépésével lepte meg a...

 • „Azok a Boldog Békeidők…” Dunaújvárosban

  „Azok a Boldog Békeidők…” Dunaújvárosban 2017. szeptember 16-án délután nyílt meg Dunaújvárosban, az Intercisa Múzeumba az „Azok a Boldog Békeidők…” vándor kiállítás, melyet a perkátai Győry-kastélyban is 4 hónapon keresztül csodálhattak meg az érdeklődők....

 • TeSzedd! ismét Perkátán

  TeSzedd! ismét Perkátán Perkáta Nagyközség Önkormányzata az idei évben is csatlakozott a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” elnevezésű kezdeményezéshez. Perkátán két napot jelöltek ki, amely során hulladékgyűjtést szervezett az önkormányzat. Szeptember 15-én,...

2017. szeptember 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Díszközgyűlés

2017. szeptember 9-én Perkáta Nagyközség Önkormányzata megtartotta Díszközgyűlését, ahol elismerő okleveleket adott át azon személyek számára, akik az elmúlt évben kiemelkedő tevékenységükkel, munkájukkal tettek településünk fejlődéséért, kiemelkedő eredményeikkel hozzájárultak Perkáta hírnevének öregbítéséhez. Ezúton szeretném megköszönni Perkáta Nagyközség Önkormányzatának nevében az elvégzett munkát, és gratulálni az elért sikerekhez!

??????????????????????????????? ??????????????????????

A következő személyeknek adott át Somogyi Balázs polgármester úr elismerő oklevelet:

Dingl Ferenc úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Dingl Ferenc a Hankook Tire Magyarország Kft. perkátai munkatársa, az előző év jó hagyományához csatlakozva pályázatot nyújtott be és nyert el, az 5. Dolgozói Önkéntes Program keretében, melyből a Perkátai Szociális Központ udvarán játszótér kialakítására nyílt lehetőség.

???????????????????????????????

Gelencsér Zoltán úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőr Egyesület tagjaként,  a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a 2016-ban végzett tevékenységéért az “Év Polgárőre” címmel jutalmazta Gelencsér Zoltánt.

???????????????????????????????

Horváth Dóra úrhölgynek kiemelkedő civil tevékenységéért

Horváth Dóra a Perkátai Polgárőrség tagjaként a Szent László Emlékplakettet vehette át a polgárőrségben végzett kiemelkedő tevékenységéért. Továbbá a Perkátán végzett ifjúságsegítői munkájáért, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesülettel elért eredményéért. Kérem, fáradjon ide!

???????????????????????????????

Horváth István úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért.

A Perkátai Polgárőrség tagjaként,  az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért Horváth Istvánnak.

???????????????????????????????

Hosnyánszki Noémi hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Kormos Balázzsal szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kormos Balázs úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Hosnyánszki Noémivel szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kundakker Béla úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A 3 D Terem Országos Bajnokságon elért 2. helyezéséért, valamint a 3 D Grand Prix nemzetközi versenyen elért 2. helyezéséért.

???????????????????????????????

László Norbert úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőrség tagjaként, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Ezüst fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért László Norbertnek.

???????????????????????????????

Mészáros Réka úrhölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A 2017-es Fehérvár Szépe versenyen Mészáros Réka kiváló eredményt ért el, második udvarhölgy lett, így továbbjutott a Miss Alpok Adria középdöntőjébe.

???????????????????????????????

Papp Péter úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Papp Péter a település üzemeltetése számára folyamatosan jelzi az aktuálisan várható szélsőséges időjárási helyzeteket, segítve ezzel a viszontagságos helyzetek kezelését, valamint programjainkon készített fotóival emeli a helyi média megjelenések színvonalát.

???????????????????????????????

Pavlicsek Attila úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Pavlicsek Attila művészi tevékenységével, a településnek tett felajánlásával, Pongrácz Gergely mellszobrának elkészítésével, Perkáta számára egy kulturális és történelmi szempontból is meghatározó emléket készített.

???????????????????????????????

ifj. Szabó Tamás úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők ifj. Szabó Tamás 1. helyen végzett.

???????????????????????????????

Szabó Vanda hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Szabó Vanda a legjobb női versenyző címet nyerte el.

???????????????????????????????

Vátkai Zsombor úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

Vátkai Zsombor Kunmadarason, a 20. Jubileumi Kunmadár Extrém Fesztiválon, az Országos Bajnokságon Division III. kategóriában indult és 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Zimmler Péter úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Zimmler Péter 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

Köszönjük a település érdekében végzett önzetlen munkájukat és gratulálunk a kiváló versenyeredményeikhez.

Bogó Anikó

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.