• Dr. Baráth Károly a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei között

  Dr. Baráth Károly a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei között A „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” hozta létre a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, mellyel minden évben olyan orvosokat tüntetnek ki, akiket mind a szakmai zsűri, mind a pácienseik, munkásságuk alapján...

 • Kései tél

  Kései tél Az elmúlt években nem először tapasztaljuk, hogy a december sokkal enyhébb a vártnál, majd a téli csapadék, a hó vagy az ónos eső inkább februárban ér el hozzánk (vagy öt éve március 15-én), amikor már a tavaszt várnánk. A lecsökkent létszámú Faluüzemeltetési...

 • II. Perkátai Regionális Pálinkaverseny

  II. Perkátai Regionális Pálinkaverseny Stílus-Szakma-Pálinka Nevezzen a II. Perkátai Regionális Pálinkaversenyre az Ön által készített pálinkával. Nevezési határidő: Postai úton: 2018. március 14. Személyesen: 2018. március 16, 20:00 Nevezési cím, személy: Pavlicsek Csaba, 2431...

 • Holdújév ünnep a kínai központban

  Holdújév ünnep a kínai központban 2018. február 15-től rendhagyó rajzórára várta a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. a Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjait a kínai újév, vagy más néven a holdújév, tavaszünnep alkalmából. A tanulóknak a központ munkatársai előadást...

 • Csütörtöktől a Velencei-tó mellől várják a szűrésre érkezőket

  Csütörtöktől a Velencei-tó mellől várják a szűrésre érkezőket   A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik. Ide várják 2018. február 21-ig Székesfehérvárról, majd február...

2017. szeptember 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Díszközgyűlés

2017. szeptember 9-én Perkáta Nagyközség Önkormányzata megtartotta Díszközgyűlését, ahol elismerő okleveleket adott át azon személyek számára, akik az elmúlt évben kiemelkedő tevékenységükkel, munkájukkal tettek településünk fejlődéséért, kiemelkedő eredményeikkel hozzájárultak Perkáta hírnevének öregbítéséhez. Ezúton szeretném megköszönni Perkáta Nagyközség Önkormányzatának nevében az elvégzett munkát, és gratulálni az elért sikerekhez!

??????????????????????????????? ??????????????????????

A következő személyeknek adott át Somogyi Balázs polgármester úr elismerő oklevelet:

Dingl Ferenc úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Dingl Ferenc a Hankook Tire Magyarország Kft. perkátai munkatársa, az előző év jó hagyományához csatlakozva pályázatot nyújtott be és nyert el, az 5. Dolgozói Önkéntes Program keretében, melyből a Perkátai Szociális Központ udvarán játszótér kialakítására nyílt lehetőség.

???????????????????????????????

Gelencsér Zoltán úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőr Egyesület tagjaként,  a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a 2016-ban végzett tevékenységéért az “Év Polgárőre” címmel jutalmazta Gelencsér Zoltánt.

???????????????????????????????

Horváth Dóra úrhölgynek kiemelkedő civil tevékenységéért

Horváth Dóra a Perkátai Polgárőrség tagjaként a Szent László Emlékplakettet vehette át a polgárőrségben végzett kiemelkedő tevékenységéért. Továbbá a Perkátán végzett ifjúságsegítői munkájáért, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesülettel elért eredményéért. Kérem, fáradjon ide!

???????????????????????????????

Horváth István úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért.

A Perkátai Polgárőrség tagjaként,  az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért Horváth Istvánnak.

???????????????????????????????

Hosnyánszki Noémi hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Kormos Balázzsal szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kormos Balázs úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Hosnyánszki Noémivel szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kundakker Béla úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A 3 D Terem Országos Bajnokságon elért 2. helyezéséért, valamint a 3 D Grand Prix nemzetközi versenyen elért 2. helyezéséért.

???????????????????????????????

László Norbert úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőrség tagjaként, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Ezüst fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért László Norbertnek.

???????????????????????????????

Mészáros Réka úrhölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A 2017-es Fehérvár Szépe versenyen Mészáros Réka kiváló eredményt ért el, második udvarhölgy lett, így továbbjutott a Miss Alpok Adria középdöntőjébe.

???????????????????????????????

Papp Péter úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Papp Péter a település üzemeltetése számára folyamatosan jelzi az aktuálisan várható szélsőséges időjárási helyzeteket, segítve ezzel a viszontagságos helyzetek kezelését, valamint programjainkon készített fotóival emeli a helyi média megjelenések színvonalát.

???????????????????????????????

Pavlicsek Attila úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Pavlicsek Attila művészi tevékenységével, a településnek tett felajánlásával, Pongrácz Gergely mellszobrának elkészítésével, Perkáta számára egy kulturális és történelmi szempontból is meghatározó emléket készített.

???????????????????????????????

ifj. Szabó Tamás úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők ifj. Szabó Tamás 1. helyen végzett.

???????????????????????????????

Szabó Vanda hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Szabó Vanda a legjobb női versenyző címet nyerte el.

???????????????????????????????

Vátkai Zsombor úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

Vátkai Zsombor Kunmadarason, a 20. Jubileumi Kunmadár Extrém Fesztiválon, az Országos Bajnokságon Division III. kategóriában indult és 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Zimmler Péter úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Zimmler Péter 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

Köszönjük a település érdekében végzett önzetlen munkájukat és gratulálunk a kiváló versenyeredményeikhez.

Bogó Anikó

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.