• Szociális tűzifa

  SZOCIÁLIS TŰZIFA   Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata idén is sikerrel pályázott a Belügyminisztériumhoz szociális tűzifa támogatásért. A támogatás összege 271 erdei köbméter tűzifa vásárlását jelenti, amit a részünkre...

 • 30 éves osztálytalálkozó

  30 éves osztálytalálkozó 2017. november 18-án délután egy találkozóra gyűltek össze Hunyadi Mátyás Általános Iskolából 30 éve ballagott diákok. A gyülekező az általános iskolánál volt, ahonnét a Győry-kastélyba sétáltak át az egykori osztálytársak és osztályfőnökeik...

 • A Mikulásnál

  A Mikulásnál November 17-én a Baba-Mama Klubbos picikkel és kicsikkel a nagykarácsonyi Mikulás háznál jártunk. A gyerekek nagyon izgatottan várták a találkozást a “Nagyszakállúval”. Érkezéskor a Mikulás manói fogadtak bennünket, ők kísértek végig a Télapó házán....

 • Perkáta téglái

  Perkáta téglái 2017. november 17-én 17 órakor a Perkáta téglái című kiállítás nyílt meg. A megnyitón Somogyi Balázs polgármester köszöntőjét követően, a kiállítás két részének ismertetésére került sor. Az állandó kiállítás a lépcsőházban elhelyezett perkátai Győry-család...

 • Próbavetítés a kastélynál

  A TOP-1.2.1-15- FE1-2016-00015 azonosítószámú turisztikai pályázat kapcsán – melyre  településünk  76 000 000 Ft összegű támogatást nyert – a héten próbavetítések történtek. A precíz előkészítő munkát az éppen erre járó lakosok is megcsodálhatták. A fényjáték...

2017. szeptember 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Díszközgyűlés

2017. szeptember 9-én Perkáta Nagyközség Önkormányzata megtartotta Díszközgyűlését, ahol elismerő okleveleket adott át azon személyek számára, akik az elmúlt évben kiemelkedő tevékenységükkel, munkájukkal tettek településünk fejlődéséért, kiemelkedő eredményeikkel hozzájárultak Perkáta hírnevének öregbítéséhez. Ezúton szeretném megköszönni Perkáta Nagyközség Önkormányzatának nevében az elvégzett munkát, és gratulálni az elért sikerekhez!

??????????????????????????????? ??????????????????????

A következő személyeknek adott át Somogyi Balázs polgármester úr elismerő oklevelet:

Dingl Ferenc úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Dingl Ferenc a Hankook Tire Magyarország Kft. perkátai munkatársa, az előző év jó hagyományához csatlakozva pályázatot nyújtott be és nyert el, az 5. Dolgozói Önkéntes Program keretében, melyből a Perkátai Szociális Központ udvarán játszótér kialakítására nyílt lehetőség.

???????????????????????????????

Gelencsér Zoltán úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőr Egyesület tagjaként,  a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a 2016-ban végzett tevékenységéért az “Év Polgárőre” címmel jutalmazta Gelencsér Zoltánt.

???????????????????????????????

Horváth Dóra úrhölgynek kiemelkedő civil tevékenységéért

Horváth Dóra a Perkátai Polgárőrség tagjaként a Szent László Emlékplakettet vehette át a polgárőrségben végzett kiemelkedő tevékenységéért. Továbbá a Perkátán végzett ifjúságsegítői munkájáért, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesülettel elért eredményéért. Kérem, fáradjon ide!

???????????????????????????????

Horváth István úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért.

A Perkátai Polgárőrség tagjaként,  az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért Horváth Istvánnak.

???????????????????????????????

Hosnyánszki Noémi hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Kormos Balázzsal szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kormos Balázs úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató nemzetközi verseny elődöntőjébe jutva, partnerével, Hosnyánszki Noémivel szép sikereket értek el.

???????????????????????????????

Kundakker Béla úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A 3 D Terem Országos Bajnokságon elért 2. helyezéséért, valamint a 3 D Grand Prix nemzetközi versenyen elért 2. helyezéséért.

???????????????????????????????

László Norbert úrnak kiemelkedő civil tevékenységéért

A Perkátai Polgárőrség tagjaként, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Polgárőr Érdemkereszt Ezüst fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért László Norbertnek.

???????????????????????????????

Mészáros Réka úrhölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A 2017-es Fehérvár Szépe versenyen Mészáros Réka kiváló eredményt ért el, második udvarhölgy lett, így továbbjutott a Miss Alpok Adria középdöntőjébe.

???????????????????????????????

Papp Péter úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Papp Péter a település üzemeltetése számára folyamatosan jelzi az aktuálisan várható szélsőséges időjárási helyzeteket, segítve ezzel a viszontagságos helyzetek kezelését, valamint programjainkon készített fotóival emeli a helyi média megjelenések színvonalát.

???????????????????????????????

Pavlicsek Attila úrnak Perkátáért végzett tevékenységéért

Pavlicsek Attila művészi tevékenységével, a településnek tett felajánlásával, Pongrácz Gergely mellszobrának elkészítésével, Perkáta számára egy kulturális és történelmi szempontból is meghatározó emléket készített.

???????????????????????????????

ifj. Szabó Tamás úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők ifj. Szabó Tamás 1. helyen végzett.

???????????????????????????????

Szabó Vanda hölgynek kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Szabó Vanda a legjobb női versenyző címet nyerte el.

???????????????????????????????

Vátkai Zsombor úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

Vátkai Zsombor Kunmadarason, a 20. Jubileumi Kunmadár Extrém Fesztiválon, az Országos Bajnokságon Division III. kategóriában indult és 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Zimmler Péter úrnak kiemelkedő versenyeredményéért

A sárosdi Kapa-Kupa versenyen, ahova az ország minden részéről érkeztek versenyzők Zimmler Péter 2. helyen végzett.

???????????????????????????????

Köszönjük a település érdekében végzett önzetlen munkájukat és gratulálunk a kiváló versenyeredményeikhez.

Bogó Anikó

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.