2017. október 27. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Közvilágítási problémák

 Az elmúlt napokban számos közvilágítási problémát jeleztek a Perkátán élők, amelyet nagyon köszönünk, hiszen a bejelentések mind felénk, mind a szolgáltató E.ON felé (ingyenesen hívható hibabejelentő vonal: 06-80/20-50-20) segítik a hiba minél pontosabb meghatározását és esetleges javítását. Az október 22-i vihar és nagy mennyiségű eső után a fél faluban nem volt közvilágítás két éjszakán keresztül. Ezt követően pedig a település egy részén (legtöbb bejelentés az Alkotmány, a Barátság, a Baross Gábor, a Park és a Sport utcából érkezett) éjszaka kikapcsolt a közvilágítás. A hibabejelentéseken túl, mi is jeleztük a szolgáltató felé a problémát, akik a mai nap folyamán is helyszínre vonultak és feltártak egy hibát, amely az elmúlt hetekben lezajlott Szabadság téri és Saint-Maximin utcai fejlesztés miatt történhetett. A szerelők szerint a problémát elhárították.

A közvilágítás önkormányzati feladat, amelyet önkormányzatunk alkonyattól pirkadatig biztosít, de ahogy láthatjuk, hibák felléphetnek. A perkátai közvilágítás rendszere jelenleg nem olyan fejlettségű, hogy szabályozni lehetne földrajzilag vagy időben egy-egy terület közvilágítását, de ha a rendszer a jövőben alkalmas is lenne rá, akkor sem lenne ilyen szándékunk.

Köszönjük a lakosság jelzéseit mind ebben az ügyben, mind egyéb témákban, hiszen ez a minél gyorsabb megoldáshoz segíthet. Amennyiben a mostani probléma miatt további, vagy egyéb hibákat észlelnek, akkor kérjük, jelezzék az E.ON hibabejelentő vonalán (06-80/20-50-20), illetve, akár nekünk is.

Perkáta, 2017. október 27. 13:08

Somogyi Balázs

4Xoy535L

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.