2017. november 19. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Mikulásnál

November 17-én a Baba-Mama Klubbos picikkel és kicsikkel a nagykarácsonyi Mikulás háznál jártunk.

A gyerekek nagyon izgatottan várták a találkozást a “Nagyszakállúval”. Érkezéskor a Mikulás manói fogadtak bennünket, ők kísértek végig a Télapó házán. Az épület nagyon hangulatosan, „cillogószan” volt feldíszítve, a felnőttek is gyermeknek érezhették magukat néhány percre. A várva-várt találkozás nagyon jól sikerült, a Mikulás megmutatta a dolgozószobáját és mesélt a munkájáról. A gyerekek inkább meglepetten, mint érdeklődve hallgatták. Egy hatalmas szekrény telis-tele van a neki írt levelekkel, láthattuk az íróasztalát, ahol a megajándékozandó gyerekek listája van. A perkátai gyerekek büszkék lehetnek magukra, mindenki kapott csomagot, virgácsot nem osztott a Mikulás, sőt a felnőtteknek is jutott csomag.

 Az udvaron a gyerekek elfoglalhatták a Télapó szánját, találkoztak Rudolf unokáival, a kézműves teremben díszeket, képeket készíthettek.

Utolsó állomás a játszóház volt, itt a maradék energiájukat is levezethették a kicsik. Óriás ugrálóvár, csúszdák, labdatenger várta őket, ki is használták a lehetőségeket alaposan.

Köszönjük Perkáta Nagyközség Önkormányzatának a rendelkezésünkre bocsátott kisbuszt, illetve Vátkai Zoltánnak, hogy biztonságosan szállított bennünket!

Kovács Rita

Névtelen

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.