2017. december 4. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Advent a gyermekeknek – 2017. december 3.

Advent első vasárnapján, 2017. december 3-án a gyerekeknek és az ifjúságnak készültek hangulatos programokkal a Faluházban. A délután 15 órakor kezdődött és sok izgalmas programpontot tartogatott mindenki számára.

Elsőként Somogyi Balázs polgármester köszöntötte a megjelent gyerekeket, szülőket, nagyszülőket és a szervezőket. Megköszönte a rendezvény szervezését és lebonyolítását Perkáta Nagyközség Önkormányzata munkatársainak, a Perkátai Általános Művelődési Központnak, a Perkátai Szociális Központnak és a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesületnek. Köszönetet mondott még a Hungipack Kft-nek, valamint Bálintné Horváth Ivettnek, a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak, a kézműveskedést vezető személyeknek, akik szintén sokat segítettek a gyermekprogram megvalósításában. Az adventi koszorú gyertyáját ezen a hétvégén a szervező intézmények és civil egyesület vezetői gyújtották meg.

A délutánon kreatív foglalkozásokkal várta a gyerekeket Barna Tímea, Bilig Edit, László Klaudia, László Lilla, Lászlóné Szabó Edit, Pavlicsek Lilla, Szakács Lászlóné, Szarka Istvánné Cili néni és Vátkai Luca. Készíteni lehetett náluk gyertyatartót, üdvözlőlapot, gipszképeket, falidíszeket, asztaldíszeket, amik az ünnepi hangulatot idézték elő. 16 órától baba táncházat tartott Klép Norbert és Preizler Nikolett, majd a nagyokat is táncba csábították. Bálintné Horváth Ivett vezetésével műanyag poharakból egy hóembert építettek a gyerekek, amely elkészültét mindenki izgatottan várta. A Faluház előterében pedig forró csoki, tea, popcorn, chips, zsíros kenyér fogadta a délután résztvevőit.

Az adventi rendezvénysorozat 2017. december 10-én 15 órától folytatódik Perkátán a Győry-kastély előtt, ahol helyi fellépők készülnek ünnepi műsorral, valamint a „Négy évszak” kézimunka kiállítás téli tárlatának megnyitóját is ekkor tartják.

Horváth Dóri

Fotókat készítette: Krizsány Zsuzsanna

IMG_8645

IMG_8660

IMG_8663

IMG_8671

IMG_8678

IMG_8709

IMG_8714

IMG_8732

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.