2018. január 10. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Elindult a megújult Bozsik program a Perkátai Sportegyesületnél

A tavaly karácsonyi évzáró rendezvényen a Perkátai SE bemutatta a Bozsik program új edzőit az U7, U9, U11 és U13 csapatai kapcsán, amelyeknél az U7-es csapat edzője Romanoczki Kármen, az U9-é Szabó Bernadett, az U11-eseké Kovács Ádám és az U13-asoké Gaszler Ferenc lett. Két fontos szempont valósul meg, amelyet kiemelten fontosnak tart az egyesület: egyrészt helyi és/vagy az egyesület kötelékében levő személyek lettek az edzők, illetve hogy minden korosztály önálló edzőt kapott.

Hétfőn, január 8-án Kerekes Béla vezetőedző az új edzőkkel együtt szülői értekezletet tartott, amelyen tájékoztatták a szülőket a feltételekről és sportolás lehetőségeiről, majd január 9-én 17 óra 30 perckor már az új stáb meg is tartotta az első edzését az U13-asok edzésével a frissen megvalósított műfüves pályán. Az U7-esek tavaszig csak teremben edzenek, míg a nagyobb korosztályok főleg a műfüves pályán.

A Perkátai SE továbbra is várja a perkátai, sportolni vágyó gyermekeket utánpótlás csapataiba.

Perkáta, 2018. január 10.

Somogyi Balázs

asdfgvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.