2018. február 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Külföldi képzésen vesznek részt a perkátai egyesület képviseletében. Ifjúsági kapcsolatok építése, ifjúsági csereprogram megvalósítása lesz a fő témája a hétnek.

Ifjúsági kapcsolatok építése, ifjúsági csereprogram megvalósítása lesz a fő témája a hétnek: február 9-e és 14-e között rendezik meg a hollandiai De Glindben, az EYE Opener nevű nemzetközi képzést, amelyen tizenegy ország ifjúsági szakemberei és fiataljai vesznek részt. A projekt során az Erasmus+ Program által biztosított ifjúsági cserelehetőségekről, azok színvonalas, megfelelő minőségű megvalósításáról és a partnerkapcsolat kiépítéséről hallhatnak információkat a résztvevők. A tréning angol nyelven zajlik, és különböző programokkal igyekeznek egymáshoz közelebb hozni a jelenlévő egyesületeket a képzők és a szervezők. A programra ifjúsági vezetők, szakemberek jelentkezhettek 2017. december 10-ig, s magukkal vihetnek az egyesületükből egy vagy két fiatalt, akik a későbbiek során az ifjúsági csere szervezésénél aktív segítséget tudnak nyújtani a szervezőknek.

 

 

Perkátáról a „Veled az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület adta be jelentkezését a Tempus ­Közalapítvány által meghirdetett képzésre, amelyet elfogadott a hollandiai Erasmus+ Nemzetközi Iroda, így az ifjúsági egyesületet Horváth Dóra elnök, valamint két ifjúsági tag, Kovács Esztella és László Lilla képviselik az eseményen.
– Szerintem nagyon jónak ígérkezik ez a program, szerencsések vagyunk, hogy részt vehetünk benne, mivel mindannyian szeretünk utazgatni, és a képzés is hasznos lesz a számunkra – nyilatkozott László Lilla az utazás kapcsán. – Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát vesszük majd a jövőben.

Forrás: www.duol.hu

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.