2018. február 21. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kései tél

Az elmúlt években nem először tapasztaljuk, hogy a december sokkal enyhébb a vártnál, majd a téli csapadék, a hó vagy az ónos eső inkább februárban ér el hozzánk (vagy öt éve március 15-én), amikor már a tavaszt várnánk.

A lecsökkent létszámú Faluüzemeltetési csoport megkettőzött erővel végzi a közutak és közintézmények környéki járdák hómentesítését, a több napja tartó hóesésben. Köszönjük a külsős segítők munkáját is! Kérjük a lakosok együttműködését az ingatlanuk előtti járda és útszakasz síkosságmentesítési munkálataiban!

A következő napokban, amint elmúlik a hóesés, igen hideg idő érkezik Magyarországra és benne Perkátára is, amelyben kérjük a fokozott figyelmüket a környékükön élő idős vagy segítségre szoruló egyedülálló személyek segítésében, illetve ingatlanuk fagyással veszélyeztetett értékei (vízórák, csapok, épületek) kapcsán.

Kérjük, amennyiben bármilyen különös, időjárás miatti eseményt észlelnek, jelezzék azt az önkormányzat és Faluüzemeltetés elérhetőségein, vagy jelentsék azt be a Rendőrségnek!

Perkáta, 2018. február 21.

Somogyi Balázs

image1 (4)

image1 (5)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.