• ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK – október 1-7

       ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK – október 1-7.    ”Közös tudás – közösségi hozzáférés”   Játék, mese, rajzpályázat, kiállítás és előadás Perkátán, az Országos Könyvtári Napok jegyében! A programok helyszíne Perkáta, Győry-kastély....

 • Kínai állami ünnep

  Kínai állami ünnep              A Kínai Népköztársaság megalakulásának 69. évfordulója, az október 1-jei kínai állami ünnep alkalmából ünnepi fogadást adott Őexcellenciája DUAN Jielong, a Kínai Népköztársaság budapesti nagykövete és felesége a budapesti Corinthia...

 • Angol nyelvtanfolyam indul kezdőknek!

             Figyelem! Angol nyelvtanfolyam indul kezdőknek!               A kiscsoportos formában induló képzés ingyenes!                               Időtartam: 2018. szeptember – 2019. február                          A...

 • Képviselői fogadóóra

    Molnár József önkormányzati képviselő 2018. szeptember 25-én 17 órától 18 óráig képviselői fogadóórát tart a kastély épületében.

 • “A” típusú pályázathoz egyéb információk (EFOP-1.2.11-16-2017-00062)

  Az EFOP-1.2.11-16-2017-00062 azonosítószámú projekt “A” típusú pályázatához kapcsolódóan fórumot szervezünk azon vállalkozók részére, akik 18-35 év közötti perkátai fiatalokat foglalkoztatnak. A fórum időpontja: 2018. szeptember 6. 18 óra Helyszín: Győry-kastély A...

2018. február 21. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kései tél

Az elmúlt években nem először tapasztaljuk, hogy a december sokkal enyhébb a vártnál, majd a téli csapadék, a hó vagy az ónos eső inkább februárban ér el hozzánk (vagy öt éve március 15-én), amikor már a tavaszt várnánk.

A lecsökkent létszámú Faluüzemeltetési csoport megkettőzött erővel végzi a közutak és közintézmények környéki járdák hómentesítését, a több napja tartó hóesésben. Köszönjük a külsős segítők munkáját is! Kérjük a lakosok együttműködését az ingatlanuk előtti járda és útszakasz síkosságmentesítési munkálataiban!

A következő napokban, amint elmúlik a hóesés, igen hideg idő érkezik Magyarországra és benne Perkátára is, amelyben kérjük a fokozott figyelmüket a környékükön élő idős vagy segítségre szoruló egyedülálló személyek segítésében, illetve ingatlanuk fagyással veszélyeztetett értékei (vízórák, csapok, épületek) kapcsán.

Kérjük, amennyiben bármilyen különös, időjárás miatti eseményt észlelnek, jelezzék azt az önkormányzat és Faluüzemeltetés elérhetőségein, vagy jelentsék azt be a Rendőrségnek!

Perkáta, 2018. február 21.

Somogyi Balázs

image1 (4)

image1 (5)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.