2018. február 24. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkátán bővül az óvoda és lesz bölcsőde is

VÁRHATÓAN AUGUSZTUSBAN ADJÁK ÁT AZ ÚJ ÉPÜLETRÉSZT

A települési óvodafejlesztésről, a további beruházásokról tartott tájékoztatót Somogyi Balázs polgármester és dr. Galambos Dénes, a térség országgyűlési képviselője.

ZSE9396-768x512

Az elmúlt hónapokban két óvodafejlesztési pályázatot nyert el a Perkáta, amelynek keretében az új óvoda jelenlegi épületének részleges energetikai korszerűsítése és egy új szárny építése is megvalósul. A pénteki sajtótájékoztatón Somogyi Balázs, a település polgármestere elmondta:
– A jelenlegi óvodaépület 1990-ben épült az akkori követelmények és kapacitás­igény szerint. A most épülő bővítmény, amelynek hasznos területe 500 négyzetméter lesz, két, jól elkülöníthető óvodai és bölcsődei részre bontható, átadása után szervesen illeszkedik majd az épületegyütteshez.

© Zsedrovits Enikő

Az új óvodaszárny építésének készültségét megnézte dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő is.
– Perkáta települése az utóbbi években gyakran és sikeresen pályázott több forrásra is. Itt kell megemlítenem, hogy Perkáta polgármestere kiemelkedő munkát végez a megyei közgyűlésben is. A településen eddig is számos fejlesztés valósult meg, amelyre mindenki büszke lehet – fogalmazott lapunknak dr. Galambos Dénes. Az új óvodát várhatóan már a következő tanévben birtokba vehetik a gyerekek.

© Zsedrovits Enikő

Forrás: www.duol.hu

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/perkata-ovoda-bolcsode-felujitas-2188987/

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.