2018. február 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Testületi hírek

Az elmúlt hetekben három képviselő-testületi ülést tartott Perkáta Nagyközség Önkormányzata. Február 1-jén 6 képviselő részvételével a testület elfogadta a Pénzügyi Bizottság beszámolóját, miszerint minden képviselő teljesítette a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét. A két ülés közötti eseményekről szóló beszámoló elfogadását követően felülvizsgálta a testület a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzattal kötött megállapodást, majd elfogadta polgármester szabadságolási ütemtervét. Három perkátai párt, egyenként százezer forintos támogatásban részesített, első lakáshoz jutók támogatásával. A testület tárgyalta a tavalyi évi pályázati tevékenységet és a Faluházhoz kapcsolódó tavalyi évi beszámolót.

Február 15-én 5 képviselő jelenlétében a testület elfogadta az önkormányzat idei költségvetését, a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek idei illetménykiegészítését, a polgármesteri cafetéria szabályzatot, illetve rendelkezett a települési környezetvédelmi alap felhasználásáról. A Perkátai Általános Művelődési Központtal kapcsolatban elfogadta az óvodai beíratást hirdetményét, illetve a könyvtár tavalyi beszámolóját és idei munkatervét. A testületi ülésen Horváth István felszólalt a Táncsics utca állapotával kapcsolatban.

Február 20-án a testület rendkívüli ülésen 6 fő részvételével meghatározta a Polgármesteri Hivatal idei évi kiemelt céljait, illetve határozatot fogadott el a Megyei Jogú Városok Szövetségének felhívására, hogy a település nem kíván illegális bevándorlókat befogadni, és kéri a kormányt a további lépések megtételére a települések nyugalma érdekében.

Perkáta, 2018. február 22.

Somogyi Balázs

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.