2018. február 24. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Tisztújító közgyűlést tartott a Dunamenti Szent Orbán Borrend

A perkátai tagokon keresztül Perkátára is kiterjedő hatókörrel működő Dunamenti Szent Orbán Borrend ma délelőtt tisztújító közgyűlést tartott az adonyi Művelődési Házban. A leköszönő elnökség nevében Králl István nagymester köszöntötte a jelenlevőket, majd a tavalyi évről szóló beszámoló, pénzügyi beszámoló, felügyelő bizottsági beszámoló és tagdíj összeg elfogadása után bejelentette, hogy nem kíván újraindulni a tisztségért. A jelölő bizottság a nyolc tisztségre nyolc személyt jelölt, így a nagytanácsi tisztségekre nyílt szavazással választotta meg a közgyűlés a jelölteket.

A rövid nagytanácsi ülés határozta meg a vezető tisztségeket, amely értelmében a borrend nagymestere az eddig krónikási tisztséget betöltő Schmidt Attila lett, míg Perkáta képviseletében Nedves Tibor a főpohárnoki tisztséget tölti be a vezetőségben. Az új nagymester javaslatára Králl Istvánt örökös tiszteletbeli nagymesterré választotta a borrend közgyűlése.

A közgyűlés bezárása után gazdanappal folytatódott a rendezvény, amely során szakmai előadásokon vehetett részt a közönség. A borrend idei borversenye Adonyban kerül megrendezésre.

Perkáta, 2018. február 24.

Somogyi Balázs

image1 (2)

image1 (1)

image1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.