2018. március 14. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Állami kitüntetések a nemzeti ünnep alkalmából

Az 1848. március 15-i forradalom és szabadságharc emlékét őrző nemzeti ünnep alkalmából számos díj átadása történik meg, amely ünnepen több térségünkben élő és tevékenykedő, illetve Perkátához köthető művész és sportoló vehetett át kitüntetést. Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere, a köztársasági elnök megbízásából kitüntette a velencei-tavi és a Fejér megyei sportélet két kiváló alakját, az olimpiai ezüstérmes, ötszörös világbajnok kajakos Fidel Lászlót, valamint a Velencei-tavi Vízisport Szövetség elnökségi tagját, a fehérvári Vitál Club vezetőjét, a kajakos Szipola Antalt.
Szintén Balog Zoltán miniszter tüntette ki, de már a miniszterelnök megbízásából a perkátai származású Csányi Sándor Jászai Mari-díjas színművészt a Magyarország Érdemes Művésze díjjal, illetve feleségét Tenki Réka színművészt Jászai Mari-díjjal.

Perkáta, 2018. március 14.

Somogyi Balázs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csányi Sándor, köszöntője közben, a 2017 őszén, a perkátai Csányi család tiszteletére berendezett kiállítás megnyitó ünnepségén.

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.