• ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK – október 1-7

       ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK – október 1-7.    ”Közös tudás – közösségi hozzáférés”   Játék, mese, rajzpályázat, kiállítás és előadás Perkátán, az Országos Könyvtári Napok jegyében! A programok helyszíne Perkáta, Győry-kastély....

 • Kínai állami ünnep

  Kínai állami ünnep              A Kínai Népköztársaság megalakulásának 69. évfordulója, az október 1-jei kínai állami ünnep alkalmából ünnepi fogadást adott Őexcellenciája DUAN Jielong, a Kínai Népköztársaság budapesti nagykövete és felesége a budapesti Corinthia...

 • Angol nyelvtanfolyam indul kezdőknek!

             Figyelem! Angol nyelvtanfolyam indul kezdőknek!               A kiscsoportos formában induló képzés ingyenes!                               Időtartam: 2018. szeptember – 2019. február                          A...

 • Képviselői fogadóóra

    Molnár József önkormányzati képviselő 2018. szeptember 25-én 17 órától 18 óráig képviselői fogadóórát tart a kastély épületében.

 • “A” típusú pályázathoz egyéb információk (EFOP-1.2.11-16-2017-00062)

  Az EFOP-1.2.11-16-2017-00062 azonosítószámú projekt “A” típusú pályázatához kapcsolódóan fórumot szervezünk azon vállalkozók részére, akik 18-35 év közötti perkátai fiatalokat foglalkoztatnak. A fórum időpontja: 2018. szeptember 6. 18 óra Helyszín: Győry-kastély A...

2018. március 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Sporthírek

Tegnap megkezdte a tavaszi idényt a Perkáta SE felnőttcsapata, amely idegenben verte 4 – 0 arányban Nagyvenyimet, így továbbra is holtversenyben vezeti a tabellát. A kései tél miatt többször módosítani kellett a felkészülési torna meccseit, de csapatunk először vett részt az MLSZ megyei igazgatósága által kiírt felkészülési tornán. Az U19-es csapat mérkőzése elhalasztásra került a hétvégén.

Az utánpótlás csapatok összefogására egy régi perkátai edző, Klein Attila tért vissza, aki már a januártól felálló új struktúrát is koordinálta, és a következő hónapokban az U7-től U16-ig terjedő csapatokat felügyeli, illetve a még hiányzó U14-es és U16-os csapatok kialakítását is végzi.

A januártól használható műfüves futsalpálya egyik járdája az iskolától elkészült, amelyben köszönjük Kohut János felajánlását, aki ingyen végezte a munkát. A másik járdát, amely a Sportházat és a pályát köti össze, hamarosan elvégezzük, illetve a pálya környékén levő tereprendezést, sittszállítást is.

Önkormányzatunk ebben a hónapban egy pályázat benyújtását tervezi, amelyben a kastélykert rendezését, szabadidős és sportolási tevékenységeit szeretné segíteni, bővíteni. A pályázatot helyi lakosokkal, fiatalokkal egyeztettük, és a kastélykerti játszótér felújítása szerepelne benne, valamint street workout pálya kialakítása, egy teqball és egy poolball pálya építése. A most felsorolt fejlesztések támogatása kapcsán még a tavalyi év végén megkerestem a helyi vállalkozásokat, akik közül 4 helyi vállalkozás 810.000 forint felajánlást adott a Perkátáért Közalapítványnak, illetve említettem már Kohut János munkabeli felajánlását is. Köszönjük az eddigi támogatást, illetve kérjük a további segítséget!

Perkáta, 2018. március 12.

Somogyi Balázs

Felnőtt-játszótér-3-600x450

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.