2018. április 9. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Pénzügyőr Vadásztársaság szemétszedő akciója

A Pénzügyőr Vadásztársaság 2018. április 7-én megtartotta az éves szemétszedő akcióját. Sajnálattal és hatalmas megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy az előző évekhez képest a hulladék, melyben mindenféle szemét volt, – bútordarabok, elektronikai cikkek, veszélyes hulladék, elhullott állatok, több tucat zsáknyi használt pelenkából, – a triplájára nőtt.

Vannak beazonosítható, névvel és személyes adatokkal is ellátott hulladékok. Természetesen ezeket az információkat továbbítjuk a Hatóság felé, további bizonyítékokkal csatolva. Köszönjük a segítséget a Forrás Szövetkezetnek, a helyi cross motoros csapatnak, Szarka Péternek, Sarok Mihálynak, az Önkormányzatnak és mindazoknak, akik segítettek az eszközeikkel, járműveikkel a könnyebb munka lebonyolítás érdekében!

Kérünk minden Perkátai lakost, és mindazokat, akik eddig ezt a módját választották a hulladéktól való megszabadulásnak, hogy keressenek olyan megoldást, ami kissé környezetbarátabb és nem kerül az eltakarítása ennyi ember fáradtságos munkájába!

Felhívnám a lakosság figyelmét, hogy a környezet megóvása érdekében Perkáta környékén több helyen a zöld övezetekben kamerákat helyez el a társaság, hogy redukáljuk a hulladék felhalmozódását.

Kiss Gábor

IMG_5578

IMG_5579

IMG_5582

IMG_5587

IMG_5588

IMG_5589

IMG_5591

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.