• Felhívás!

  Felhívás! Tisztelt Véradók! Ezúton értesítjük Önöket, hogy a mai napra, 2018. július 17-re, 14-17 órára, az orvosi rendelőbe meghirdetett véradás, technikai okokból elmarad! Köszönjük megértésüket!

 • Közlemény a körzeti erdőtervezési eljárás megindításáról

  PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ÉRDI Járási Hivatal KÖZLEMÉNY körzeti erdőtervezési eljárás megindításáról A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal (továbbiakban: erdészeti hatóság) az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII....

 • Állami kitüntetést kapott a távozó francia nagykövet

  Állami kitüntetést kapott a távozó francia nagykövet   Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Érdemrend középkeresztjét adományozta Eric Fournier-nak, Franciaország távozó budapesti nagykövetének. A kitüntetést július 6-án Szijjártó Péter külgazdasági...

 • Dr. Bácsalmási Csilla ügyvéd ügyfélfogadása elmarad

  „Semper consilium tunc deest cum opus est maxime.” Publ. Syrus „A jó tanács mindig akkor hiányzik, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.”     §         DR.  BÁCSALMÁSI CSILLA ÜGYVÉD        §       irodája           2456 Besnyő, József A. u. 21.    ...

 • Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

  Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést   Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását.  Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés...

2018. április 10. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Választás Perkátán

2018. április 8-án Perkátán is zavartalanul lezajlott az országgyűlési választás, amelyen látható, hogy az országhoz hasonlóan a perkátai polgárok is aktívak voltak, hiszen 1.885 helyi választó élt a választójogával, ami 60,92%-os részvétel. A pártlistákra leadott érvényes szavazatok száma 1.862 volt, amelyekből az országos parlamentbe jutott pártokra Perkátán leadott szavazatok aránya: Fidesz-KDNP 50,53%, Jobbik 32,06%, MSZP-P 5,74%, DK 4,35% és LMP 3,81%. Az adatokból látható, hogy a helyiek sokkal koncentráltabban szavaztak, mint honfitársaink, és ha csak rajtunk múlott volna a választás, akkor csak a Fidesz-KDNP és a Jobbik jutott volna a Parlamentbe.

Az egyéni jelöltekre 1.829 érvényes szavazat érkezett, amelyből a három legtöbb szavazatot kapott jelölt Perkátán dr. Galambos Dénes (Fidesz-KDNP) 48,05%, Pintér Tamás (Jobbik) 39,09% és Mezei János Zsolt (DK) 5,68%.
Az országos választást, ahogy Önök is hallhatták és láthatták a Fidesz-KDNP nyerte, az országgyűlési mandátumok több mint kétharmadának megszerzésével, míg választókerületünk, a Fejér 4-es, Dunaújváros központú kerület egyéni képviselője Pintér Tamás (Jobbik) lett.
Tegnap telefonon gratuláltam, sok sikert, és Perkáta, megyénk és országunk érdekében jó munkát kívánva Pintér Tamás országgyűlési képviselő Úrnak, illetve Fejér megye további mandátumot nyert képviselőinek, Vargha Tamásnak, Törő Gábornak, Tessely Zoltánnak, Varga Gábornak és L. Simon Lászlónak.

Perkáta, 2018. április 10.

letöltés

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.