2018. május 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Megnyerte a megyei III-as bajnokságot Perkáta felnőtt labdarúgó csapata

             Hosszú böjtöt követően, 17 év után jutott fel ismét a Perkáta SE labdarúgó csapata a megyei II. osztályba, így nyáron a 2001-2002-es szezont követően újra másodosztályú mérkőzést játszhat csapatunk. Akik nyomon követték az elmúlt szezonok szereplését, már tavaly sejthették, hogy jó úton van az egyesület, a szakosztály, a csapat, hiszen letették az alapokat, majd a szoros őszi szezont követően tavasszal 100%-os mérleggel, magabiztosan vívták ki a feljutást. Már múlt héten hivatalosan bajnokok lettek, de az utolsó hazai mérkőzésen, a Nagylók ellen 4-0 arányban megnyert mérkőzésen került átadásra a győzteseknek járó aranyérem, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának bizottsági elnöke, Földvári Ferenc adott át.

Gratulálunk a csapatnak, Kerekes Béla vezetőedzőnek, Erdős Károly szakosztályvezetőnek, Vátkai Zoltán egyesületi elnöknek és a támogatóknak az eddig elvégzett munkáért, illetve sok sikert kívánunk a megyei másodosztályú bajnoksághoz!

Perkáta, 2018. május 22.

Somogyi Balázs

image1 (1)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.