2018. június 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Áramszünet értesítő

 

Folyamatos fejlesztést hajtunk végre hálózatunkon. A munkák biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen az áramszünet. A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését!

A szükséges munkálatok elvégzésének érdekében

2018. július 5-én

8 órától várhatóan 16 óráig

Perkáta: Zrínyi u., Csala köz, Arany J. u., Vörösmarty u.t Kossuth L. u., Árpád u., Petőfi S. u., Attila u., Dózsa Gy. u. 1-11., 17-53., 2-e-, 16-40., Kínai-Magyar központ”Györy kastély, Dr. Baráth K.

u. 1-7., 2 sz., 59., 60/1 hrsz., Kisbács u., Battyhányi L. u. 1-9., 2-6., Bem u. 2-8-, 3-sz., Ady E- u. 2-44., 1-29-, Akácfa u. 2-10., Mátyás király u. 2-36., 1-37., Adonyi u., Szabadság tér, Polgármesteri Hivatal, Nemzeti Dohánybolt, Posta, ABC, Saint-Maximin u.,

Templom u., Szentgyörgyi Albert u., Alba Takarékszövetkezet, Forrás Mgtsz, Kossuth telep területén gallyazás miatt áramszünet lesz.

 

Lépjen be online ügyfélszolgálatunkra (www.eon.hu/ugyintezes) ahol az Üzemszünetek menüpontban tájékozódhat a tervezett üzemszünetekről, valamint ugyanitt e-mail-es tájékoztatást is kérhet az Ön fogyasztási helyét érintő tervezett áramszünetekről.

Kérjük, hogy aggregátort (áramfejlesztőt) csak bejelentést követően használjon a meghirdetett időszakban áramszünet esetén! Amennyiben rendelkezik aggregátorral és azt használni szeretné az áramszünet ideje alatt, kérjük azt jelentse be (telefonon vagy írásban), az áramszünet előtt 5 munkanappal ügyfélszolgálatunkon, ahol részletes tájékoztatást kap a használat feltételeiről is.

Gallyazással kapcsolatos tájékoztató

Kérjük, hogy biztonsága érdekében előzetesen jelentse be a gallyazás, egyéb szerelési munkák tervezett időpontját írásban az aramhalozat@eon.hu címen, hogy az érintett vezetékszakaszokat a munka megkezdése előtt feszültség mentesíthessük. A bejelentés elmulasztásából és a feszültségmentesítés elmaradásából adódó esetleges balesetekért károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Biztonság mindenek előtt!

Előfordult már, hogy az ingatlanán lévő fa ágai elérték a villamos vezetéket? Esetleg levágta azt? Nagyon fontos tudnia, hogy az Ön biztonsága érdekében a most meghirdetett áramszünet esetén gallyazási, vagy egyéb szerelési munkát sem szabad végezni. Kérjük, hogy az ilyen jellegű munkák időpontját előzetesen jelezze aramhalozat@eon.hu címen.

Üzemzavari hibaelhárítás esetén minden perc számít!

Kérjük, hogy ne szereljenek az oszlopra, illetve ne tároljanak a közelükben feljutást akadályozó, vagy a szekrény megközelítését nehezítő, veszélyeztető eszközöket (PC álkamera, virágtartó, reklám vagy egyéb táblát), gyúlékony dolgokat (pl. levágott száraz ágakat, lekaszált füvét).  A hálózat közelébe ültetett fák bokrok is akadályt jelenthetnek a hibaelhárítás során. Köszönjük, ha segítik a munkánkat a fentiek betartásával.

 

Együttműködésüket előre köszönjük!

E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.

7602 Pécs, Pf. 85

eon.hu

aramhalozat@eon.hu

06 52/ 512-400

0630/20/70/45 99 600

mps_scan

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.